Αρχική Βραβεία METAXA HOSPITALITY GROUP: Brand of the Year 2021 / Σημαντικές διακρίσεις του...

METAXA HOSPITALITY GROUP: Brand of the Year 2021 / Σημαντικές διακρίσεις του MHG στα Cretan Taste Awards

Πέντε νέα βραβεία απέσπασε το Metaxa Hospitality Group κατά την τελετή απονομής των Cretan Taste Awards, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο στις 6 Δεκεμβρίου 2021. 

Κορυφαία  στιγμή αποτέλεσε η απονομή του τίτλου «Brand of the year 2021» στο Metaxa Hospitality Group, για τις διακρίσεις του με συνολικά τρία χρυσά κι ένα αργυρό βραβείο. 

Το MHG έλαβε δύο «Gold» βραβεία στις κατηγορίες «Κοινωνική Ευθύνη», για τη διαχρονική προσήλωσή του στην αξία της κοινωνικής προσφοράς, και «Σύνδεση Αγροδιατροφικού – Τουριστικού Κλάδου», σε αναγνώριση των δράσεων του για την προώθηση των τοπικών, βιώσιμων προϊόντων και ειδικότερα της πρωτοβουλίας του για την εκπαίδευση των τοπικών συνεργατών του σε βιώσιμες πρακτικές. 

Με δύο βραβεία διακρίθηκε και το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort του Metaxa Hospitality Group. Το «Gold»  βραβείο έλαβε στην κατηγορία «Βιώσιμες Πρακτικές- Μείωση Σπατάλης Τροφίμων» για την πολιτική διαχείρισης τροφίμων με στόχο την ελαχιστοποίηση των πλεονασμάτων και την αποφυγή απόρριψης πρώτων υλών, καθώς και το «Silver» βραβείο στην κατηγορία «Εστιατόρια Ξενοδοχείων», για την αυθεντική κρητική κουζίνα του εστιατορίου «Πίθος». 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή να αναγνωριζόμαστε με πέντε βραβεία στα Cretan Taste Awards που επιβραβεύουν την αριστεία στην φιλοξενία της Κρήτης, αυτήν την παγκόσμια τουριστική δύναμη από την οποία ξεκινήσαμε και εμείς τη διαδρομή μας το 1975. Η βράβευση αυτή μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλής ποιότητας, με επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία». 

Λίγα λόγια για το Metaxa Hospitality Group

Το Metaxa Hospitality Group είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος κορυφαίος ελληνικός Όμιλος παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας. Ξεκίνησε στην Κρήτη από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του. Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει να επεκτείνεται στον κλάδο της φιλοξενίας με επενδύσεις στη Σαντορίνη, καθώς και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη, η οποία έχει εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.