Αρχική Διαγωνισμοί Προκήρυξη νέου ανοιχτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr για...

Προκήρυξη νέου ανοιχτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr για την εκμίσθωση του Camping Κουρούτας Ν. Ηλείας.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου  (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοινώνει την προκήρυξη της διενέργειας Ανοικτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση του Camping Κουρούτας, στο Δήμο Αμαλιάδας, στο Νομό Ηλείας. 

 H διάρκεια μίσθωσης είναι 15 έτη με δυνατότητα παράτασης για 10 επιπλέον έτη.
To Camping απέχει 5χλμ από την πόλη της Αμαλιάδας και αναπτύσσεται σε έκταση 22,5στρ.  Είναι παραθαλάσσιο, βρίσκεται εκτός οικισμού  και περιλαμβάνει χώρους εστίασης και αναψυχής καθώς και οικίσκους, χώρους υποδοχής, χώρους υγιεινής, λοιπούς βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους, εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής (εστιατόριο, αναψυκτήριο κλπ.), χώρους αθλοπαιδειών, χώρους στάθμευσης κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Πέμπτη 16.12.2021 και ώρα Ελλάδος 14.00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος  Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@e-publicrealestate.gr και εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.