Αρχική Δήμοι Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της φετινής Ονειρούπολης στην κεντρική πλατεία της Δράμας

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της φετινής Ονειρούπολης στην κεντρική πλατεία της Δράμας

Το αναμμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Δράμας φωτίζει τις ψυχές μικρών και μεγάλων

Η φαντασμαγορική Ονειρούπολη περιμένει όλους τους επισκέπτες της για να γίνουν πρωταγωνιστές στο πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου, συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της φετινής φαντασμαγορικής Ονειρούπολης.

Παρουσία του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Λευτέρη Καλλινικίδη, καθώς και όλων των μασκότ και των ξωτικών της Ονειρούπολης, τα λαμπιόνια του δέντρου άναψαν στην καρδιά της Δράμας, της πρωτεύουσας των Χριστουγέννων, φωτίζοντας τις ψυχές μικρών και μεγάλων, ενόψει τις πιο τρυφερής και ρομαντικής περιόδου του χρόνου….

Η ατμοσφαιρική, ελκυστική, πρωτότυπη και ποιοτική χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, η Ονειρούπολη, χαρίζει απλόχερα σε όλους έντονες συγκινήσεις και τρυφερές αναμνήσεις, δίνοντας τη δυνατότητα κάθε επισκέπτη της να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής στο πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Το θεματικό πάρκο της Ονειρούπολης εδώ και 18 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας τη μυστική συνταγή για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα! Με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, η ανανεωμένη Ονειρούπολη καλεί όλους τους φίλους της να… φορέσουν το λαμπερό τους χαμόγελο και την καλή τους διάθεση και με ένα απλό… βήμα να κάνουν όλα τα όνειρά τους πραγματικότητα. Γιατί στην Ονειρούπολη «ΑγκαλιάΖΟΥΜΕ το όνειρο»!

Συναυλία με τους «Δραμάδοντες» στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης 

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της παραμυθένιας Ονειρούπολης περιλαμβάνει συναυλία με τους «Δραμάδοντες», στην κεντρική σκηνή, 19.00-20.30. Θα παρουσιαστεί ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα από όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, το οποίο αναμένεται να ψυχαγωγήσει όλους τους επισκέπτες της Ονειρούπολης… 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.