Αρχική Δήμοι Η Ίος «ταξιδεύει» σε Λονδίνο και Κίνα και «γοητεύει» Γερμανό φωτογράφο

Η Ίος «ταξιδεύει» σε Λονδίνο και Κίνα και «γοητεύει» Γερμανό φωτογράφο

Στο πλαίσιο του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, ο Δήμος Ιητών ανταποκρίθηκε έγκαιρα και «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο Virtual B2B Roadshow που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, το διάστημα 22-25 Νοεμβρίου 2021. Με εφόδια το νέο οπτικο-ακουστικό υλικό και τουριστικό βίντεο του Δήμου https://youtu.be/e1jQTJnP6us ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Αντώνης Μέττος παρουσίασε τον προορισμό «Ίος» σε επιλεγμένα τουριστικά πρακτορεία και tour operators της Κίνας με εξειδίκευση στο γαμήλιο τουρισμό, τον παραθερισμό, την ιστορία, τη γαστρονομία και τις δραστηριότητες. 

 

Επιπλέον, προηγήθηκε η συμμετοχή του προορισμού στη ψηφιακή εκδοχή της διεθνούς έκθεσης τουρισμού του Λονδίνου World Travel Market, όπου με τη στήριξη της εταιρίας συμβούλων του Δήμου πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικές επαφές με δημοσιογράφους και bloggers, από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. 

Ο Δήμος Ιητών συνέχισε τις στοχευμένες προσπάθειες προβολής του προορισμού εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν. Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πλούτωνας Κοριτσιάδης υποδέχτηκε σε συνεννόηση με το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας τον έμπειρο φωτογράφο κ. Rudi Sebastian που αποφάσισε να πραγματοποιήσει επαγγελματικό ταξίδι στην Ίο με σκοπό τη συλλογή φωτογραφικού και ενημερωτικού υλικού που θα συμπεριλάβει στην έκδοση φωτογραφικού και τουριστικού λευκώματος για την Ελλάδα. Σκοπός του ταξιδιού του καταξιωμένου δημοσιογράφου που κατά καιρούς προβάλλουν πολλά Γερμανικά Μέσα ενημέρωσης όπως η Βαυαρική ραδιοτηλεόραση, ήταν να αποτυπώσει με τον φακό του την ηρεμία και τη γοητεία του νησιωτικού Κυκλαδίτικου χειμερινού τοπίου καθώς και στιγμές αυθεντικότητας στην Ίο.

«Προμηνύεται μία ακόμη ιδιαίτερη τουριστική σεζόν λόγω πανδημίας. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα και δεν παύουμε να σχεδιάζουμε ή να υλοποιούμε νέες δράσεις προβολής» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ιητών κ Γκίκας Γκίκας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.