Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η CELEBRITY CRUISES ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑΔΑ, ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ, MARTHA’S VINEYARD ΚΑΙ...

Η CELEBRITY CRUISES ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑΔΑ, ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ, MARTHA’S VINEYARD ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

CELEBRITY CRUISES

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ  CELEBRITY SUMMIT ΤΟ 2023 ΠΕΡΙΛΑΜΒAΝΟΥΝ ΤΟ NEW PORT ΣΤΟ MAINE ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ CHARLESTON.

Η βραβευμένη εταιρεία κρουαζιέρας Celebrity Cruises, ανακοίνωσε ότι η αλλαγή των εποχών θα βρει το ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιό της, Celebrity Summit, καθ’ οδόν για Καναδά με ένα από τα ολοκαίνουρια δρομολόγιά που αποκαλύφθηκαν για το 2023.  

Από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο 2023, το Celebrity Summit θα εκτελεί 11-νυχτες κρουαζιέρες με αναχώρηση από τη Βοστώνη επιτρέποντας στους επιβάτες του να απολαύσουν το τέλος του καλοκαιριού κατά μήκος της Βορειοανατολικής Ακτής έως ότου φθάσουν στη Νέα Αγγλία όπου τα χρώματα του φθινοπώρου παίρνουν τα σκήπτρα. Κατόπιν, οι κρουαζιέρες θα συνεχίζουν βόρεια προσεγγίζοντας το Maine και το Rockland μέχρι τον Καναδά όπου οι επισκέπτες θα παραδοθούν στη Γαλλική κουλτούρα και τα χρώματα της πρωτεύουσας καθώς το πλοίο θα διανυκτερεύει στο Quebec.   

Πριν βάλει πλώρη για το Βορρά, το Celebrity Summit θα αναχωρεί για 7-νυχτες, 9-νυχτες και 10-νυχτες κρουαζιέρες κατά μήκος της Ανατολικής Ακτής των Η.Π.Α και θα φθάνει μέχρι τις Βερμούδες. Με αναχώρηση από το Cape Liberty, στο New Jersey, οι επιβάτες θα κάνουν ένα ιστορικό ταξίδι που εκτείνεται από τη βρετανική ιστορία των Βερμούδων, μέχρι την περίοδο του εμφυλίου πολέμου και τις επαύλεις της μεγάλης οικονομικής άνθισης στο Newport. Επιπλέον, για πρώτη φορά μετά από είκοσι περίπου χρόνια, η Celebrity Cruises θα επισκεφθεί το Martha’s Vineyard. Προσεγγίσιμο μόνο με αεροπλάνο ή πλοίο, στο Martha’s Vineyard οι επιβάτες θα θαυμάσουν τον πλούσιο χαρακτήρα της περιοχής καθώς θα απολαμβάνουν τις πανέμορφες παραλίες του και τις ξεχωριστές πόλεις-λιμάνια με τους φάρους τους.   

Μετά τις κρουαζιέρες στις Βερμούδες, τον Αύγουστο του 2023, το πλοίο θα προσφέρει δύο 12-νυχτες κρουαζιέρες με αναχώρηση από το Cape Liberty ή από το Reykjavik προς Ισλανδία και Γροιλανδία δίνοντας στους επιβάτες την ευκαιρία να επισκεφθούν τέσσερις χώρες και τρία λιμάνια στην Ισλανδία. Οι κρουαζιέρες αυτές υπόσχονται αξέχαστες διακοπές καθώς οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν είτε να χαλαρώσουν στις ξακουστές θερμές πηγές της Ισλανδίας, είτε να επισκεφθούν τους καταπληκτικούς καταρράκτες της, να κάνουν καγιάκ ή ακόμη και να παρακολουθήσουν φάλαινες.   

«Η ομορφιά του ταξιδιού έγκειται στο ότι σε ανταμείβει με απεριόριστη ποικιλία, εμπλουτισμένες εμπειρίες και τη βαθύτερη κατανόηση άλλων πολιτισμών», είπε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises. «Η ανακοίνωση των δρομολογίων του Celebrity Summit το 2023 μου προκαλεί μεγάλη χαρά γιατί δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να εμβαθύνουν σε όλα; από τη ζωή στις Βερμούδες μέχρι την καταπληκτική ακτογραμμή του Καναδά».

  Απλουστεύοντας την εμπειρία των πολυτελών διακοπών, η χρήση Wi-Fi, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα είναι πλέον « Always Included SM » σε κάθε κρουαζιέρα της Celebrity. 

 

Σχετικά με τη Celebrity Cruises 

Το εμβληματικό «X» του Celebrity Cruises είναι το εμπορικό σήμα ενός στόλου 14 βραβευμένων πλοίων που δίνουν μια νέα διάσταση στα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας με σύγχρονο, μοντέρνο σχεδιασμό, καταλύματα, γεύματα, σπα και ψυχαγωγικές εμπειρίες για μοντέρνα γούστα και πολιτιστικά πλούσιες και ποικίλες ταξιδιωτικές εμπειρίες, σε συνδυασμό με ζεστή, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Η Celebrity σημείωσε πολλές πρωτοπορίες στον τομέα των κρουαζιέρων, όπως: η πρώτη χρήση ηλιακών πάνελ σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη προσπάθεια εξάλειψης της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών, η πρώτη αμερικανίδα γυναίκα καπετάνιος σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη ομάδα γυναικών αξιωματικών σε κρουαζιέρα, η πρώτη γυναίκα από τη δυτική Αφρική που εργάστηκε για την κατασκευή γέφυρας ενός κρουαζιερόπλοιο, η τέλεση ενός από τους πρώτους νόμιμους γάμους του ίδιου φύλου σε πλοίο. Με κίνητρο την αγάπη για ταξίδια και το πάθος για την εξερεύνηση του κόσμου, η Celebrity πραγματοποιεί δρομολόγια σε επτά ηπείρους και επισκέπτεται περισσότερους από 300 προορισμούς σε περισσότερες από 70 και πλέον χώρες. Η Celebrity Cruises είναι μία από τις πέντε επωνυμίες κρουαζιέρας που διαχειρίζεται η παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Group. (NYSE: RCL). 

Η Celebrity Cruises εφαρμόζει τις συστάσεις των αρχών δημόσιας υγείας του Healthy Sail Panel και των επιστημονικών εμπειρογνωμόνων για να παρέχει ασφαλέστερες και πιο υγιείς διακοπές σε όλες τις κρουαζιέρες της. Τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, οι περιφερειακοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί και η άδεια για επίσκεψη στα λιμάνια υπόκεινται σε αλλαγές με βάση τη συνεχή αξιολόγηση, τα πρότυπα δημόσιας υγείας και τις κυβερνητικές απαιτήσεις. Επιβάτες και κρουαζιέρες στις ΗΠΑ: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες συμβουλές για την υγεία και τα ταξίδια, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.celebritycruises.com/travel-alert ή συμβουλευτείτε ταξιδιωτικές συμβουλές, προειδοποιήσεις ή συστάσεις σχετικά με ταξίδια κρουαζιέρας σε ισχύοντες κυβερνητικούς ιστότοπους.

 Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας. O Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.