Αρχική Unesco Πρόγραμμα της επίσκεψης της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη στο Παρίσι

Πρόγραμμα της επίσκεψης της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη στο Παρίσι

Το βραβείο «UNESCO-Ελλάδα: Μελίνα Μερκούρη για την προστασία και τη διαχείριση των πολιτιστικών τοπίων»  απονέμεται σήμερα στο Παρίσι, στην έδρα της UNESCO, από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Ο νικητής του βραβείου θα ανακοινωθεί, στην ειδική εκδήλωση της UNESCO.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής της στο Παρίσι, η Λίνα Μενδώνη θα συναντηθεί με την Υπουργό Πολιτισμού της Γαλλίας Roselyne Bachelot και θα επισκεφθεί στην έκθεση «Παρίσι – Αθήνα, η Γέννηση της σύγχρονης Ελλάδας 1675 – 1919» στο Λούβρο.
Το απόγευμα της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού θα παρευρεθεί στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων της Γενικής Διευθύντριας της UNESCO Αudrey Azouley για τη δεύτερη θητεία της.

Το πρόγραμμα της Υπουργού περιλαμβάνει συναντήσεις με διπλωματικές αρχές, καθώς και επίσκεψη στον Μητροπολίτη Γαλλίας κ.κ. Δημήτριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.