Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο ΟΜΙΛΟΣ MITSIS HOTELS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ...

Ο ΟΜΙΛΟΣ MITSIS HOTELS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020

MITSIS HOTELS PUBLISHES ITS CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY REPORT FOR 2020
Celestyal Cruises

Δεσμευμένος στην Εταιρική Υπευθυνότητα και με προορισμό τη βιώσιμη φιλοξενία, ο Όμιλος MITSIS HOTELS δημοσίευσε τη δεύτερη έκδοση του Ετήσιου Κοινωνικού Απολογισμού για το έτος 2020.

Ο Απολογισμός περιέχει το σύνολο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Περιβαλλοντικών πρακτικών του Ομίλου, σε μια χρονική περίοδο όπου η στροφή του τουρισμού από την ποσότητα στην ποιότητα και η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος αναδεικνύονται πιο επίκαιρες από ποτέ.

Η προσήλωση του Ομίλου στις αρχές της αειφορίας αποτυπώνεται στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, τη διαρκή υποστήριξη εθελοντικών και κοινωνικών δράσεων, την προστασία της βιοποικιλότητας των προορισμών του, τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των 17 ξενοδοχείων του και την ανάπτυξη και φροντίδα των 3.500 υπαλλήλων του.

Στον Απολογισμό παρουσιάζεται επίσης το πρωτοποριακό Εγχειρίδιο COVID-19 που ο Όμιλος, ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις της πανδημίας, ανέπτυξε κατά το έτος 2020 και εξακολουθεί να εφαρμόζει αδιάκοπα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών και των εργαζομένων του.

«Εγγενές στοιχείο στο DNA του Ομίλου Mitsis Hotels τα τελευταία 45 χρόνια είναι η πρόοδος. Η πρόσφατη απρόσμενη κρίση του κορονοϊού είχε πολυδιάστατες επιπτώσεις στον τρόπο λειτουργίας μας, τον οποίο έπρεπε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να εξελίξουμε περαιτέρω για να επιτύχουμε και πάλι την πρόοδο. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε σιγουριά και ασφάλεια στους επισκέπτες και τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων μας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παραμένοντας πιστοί στην κοινωνική μας ευθύνη και διασφαλίζοντας ήθος και διαφάνεια σε όλες μας τις λειτουργίες. Η βιωσιμότητα είναι μοχλός ανάπτυξης και βασικό κριτήριο για την ανταγωνιστικότητά μας», δηλώνει ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Για τη συνεχή προσπάθεια και προσφορά του, ο Όμιλος Mitsis Hotels αναγνωρίζεται με πλήθος διακρίσεων για το σύνολο των 17 ξενοδοχείων του, μεταξύ των οποίων οι πιστοποιήσεις κατά ISO, Blue Flag, Green Key και Travelife Gold Certification, καθώς και η βράβευση του Ομίλου στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2021.

Διαβάστε εδώ τον Απολογισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2020 του Ομίλου Mitsis Hotels.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.