Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates προσκαλεί τους ταξιδιώτες να πετάξουν μαζί της και να δουν...

Η Emirates προσκαλεί τους ταξιδιώτες να πετάξουν μαζί της και να δουν το Ντουμπάι από τον ψηλότερο τροχό παρατήρησης στον κόσμο, το Ain Dubai

Η Emirates προσκαλεί τους ταξιδιώτες να πετάξουν μαζί της και να δουν το Ντουμπάι από τον ψηλότερο τροχό παρατήρησης στον κόσμο, το Ain Dubai

Συναρπαστική  θέα επιφυλάσσουν τα εμβληματικά αξιοθέατα του Ντουμπάι, όπως το Palm και το Burj Al Arab

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, ξεκίνησε μια νέα καμπάνια για να προσφέρει ακόμα περισσότερες αξέχαστες εμπειρίες στο Ντουμπάι. Οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση με την Emirates μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 15 Νοεμβρίου 2021, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μαγευτικό ορίζοντα της πόλης από τον υψηλότερο τροχό παρατήρησης στον κόσμο, το Ain Dubai, με τις πτήσεις προς το Ντουμπάι να ξεκινούν από €449.

Για να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά, οι πελάτες πρέπει να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους στο emirates.com/gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς AIN2021. Η Emirates θα στείλει έναν κωδικό εξαργύρωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ιστοσελίδα του Ain Dubai για να κάνουν κράτηση*. Η ειδική προσφορά ισχύει για ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση για ταξίδι στο Ντουμπάι σε οποιαδήποτε κατηγορία θέσης μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 15 Νοεμβρίου 2021. για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1 Νοεμβρίου 2021 έως Φεβρουαρίου 2022. Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων που συμμετέχουν.

Το Ain Dubai, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα – στις 21 Οκτωβρίου -και βρίσκεται στο Bluewaters Island, τον κόμβο ψυχαγωγίας του Ντουμπάι, προσφέρει μια νέα εμπειρία στις ακτές μιας από τις πιο συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο. Ο τροχός παρατήρησης ύψους 250 μέτρων διαθέτει 48 καμπίνες υψηλής τεχνολογίας που είναι εξοπλισμένες με κλιματισμό. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής διάρκειας περίπου 38 λεπτών, οι επιβάτες έχουν θέα 360 μοιρών στα εμβληματικά αξιοθέατα του Ντουμπάι, όπως το The Palm, τη Μαρίνα του Ντουμπάι και το Burj Al Arab Jumeirah. Οι επισκέπτες έχουν πάντα κάτι επιπλέον να εξερευνήσουν σε αυτήν την πόλη, και το ταξίδι με την Emirates καθιστά ακόμα πιο εύκολη την εξερεύνηση του Ντουμπάι.

Απολαμβάνοντας το Ντουμπάι με την Emirates

Η Emirates προσφέρει ακόμη περισσότερους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για αποδράσεις στο Ντουμπάι. Εκτός από το κουπόνι για το Ain Dubai, όσοι ταξιδεύουν με Emirates προς ή μέσω Ντουμπάι, οποιαδήποτε στιγμή κατά το διάστημα μεταξύ 1ης Οκτωβρίου 2021 και 31ης Μαρτίου 2022, μπορούν να εξερευνήσουν την πόλη οικονομικότερα με το My Emirates Pass Expo 2020 Dubai, που τους προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε περισσότερα από 500 αξιοθέατα αγορών, εστίασης και αναψυχής, απλά με την επίδειξη της κάρτας επιβίβασής τους στην Emirates, ενώ λαμβάνουν επίσης κι ένα δωρεάν Expo 2020 Day Pass για να απολαύσουν μια ολόκληρη μέρα στην έκθεση.

Το Emirates Skywards ήταν ένα από τα πρώτα προγράμματα ανταμοιβής στον κόσμο που πρόσφερε στα μέλη του παράταση του επιπέδου τους έως το 2022, ενώ προσφέρει επίσης την ευκαιρία να κερδίζουν ένα μίλι Skywards για κάθε λεπτό που ξοδεύουν στο Ντουμπάι, μία προσφορά που ισχύει για όλα τα εισιτήρια της Emirates που αγοράστηκαν από την 1η Αυγούστου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022.*

Το Ντουμπάι παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο, και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά ξενοδοχείων για διαμονή, για όλους τους προϋπολογισμούς, καθώς και συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης, φαγητού και αγορών για όλες τις ηλικίες. Από τις ηλιόλουστες παραλίες και τις δραστηριότητες πολιτιστικής κληρονομιάς έως τις παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης.

 

Ταξιδεύοντας με την Emirates

Υγεία και ασφάλεια: Διατηρώντας την υγεία και την ευημερία των επιβατών της ως κορυφαία προτεραιότητα, η Emirates εισήγαγε μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία και αύξησε τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass αυτό το καλοκαίρι.

Ευελιξία και Σιγουριά: Η Emirates συνεχίζει να ηγείται του κλάδου με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών σε μια δυναμική χρονική συγκυρία. Πρόσφατα, η εταιρεία προχώρησε περαιτέρω τις πρωτοβουλίες της για την εξυπηρέτηση πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και δίνοντας τη δυνατότητα τους πελάτες της να διατηρήσουν τα μίλια και την βαθμίδα τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το Ντουμπάι, παρακαλούνται να ελέγξουν τους τελευταίους κρατικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη χώρα καταγωγής τους και να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του τελικού προορισμού τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα: https://www.emirates.com/english/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.