Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ψηφιακή επανάσταση στη ΓΑΙΑΟΣΕ

Η ψηφιακή επανάσταση στη ΓΑΙΑΟΣΕ

Celestyal Cruises

Η ψηφιακή επανάσταση στη ΓΑΙΑΟΣΕ

Νέα εφαρμογή προσφέρει άμεσα πληροφορίες για τα όρια των παλιών απαλλοτριώσεων του ΟΣΕ

Διαθέσιμες σε ενδιαφερόμενους μηχανικούς αλλά και στο ευρύ κοινό θα είναι στο εξής  οι πληροφορίες για τα όρια των παλιών απαλλοτριώσεων της  ΟΣΕ, καθώς προσφέρονται άμεσα και δωρεάν από την ΓΑΙΑΟΣΕ. Ολοκληρώθηκε η ψηφιακή εφαρμογή στην οποία θα έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες ώστε να αποκτούν εύκολα σημαντικά δεδομένα.

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού των εταιρειών του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα και της εναρμόνισης στην οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (2007/2/ΕΚ) που αφορά την απρόσκοπτη και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε γεωχωρικές πληροφορίες, η ΓΑΙΑΟΣΕ  προχωράει στην διαδικτυακή διάθεση των γεωχωρικών της δεδομένων, σε επεξεργάσιμη μορφή.

Κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, μπορεί με ένα κλικ στη διεύθυνση https://gaiaweb.gaiaose.gr/portal/apps/webappviewer/index.html?id=1abc780f03aa440d8d9b449d05f1e6a4 να αποκτά  άμεσα και χωρίς έξοδα τα όρια των παλαιών απαλλοτριώσεων του Ο.Σ.Ε. σε μορφή DWG, DXF, Shape Files καθώς και ArcGIS Geodatabase. 

Υπάρχει πρόβλεψη ώστε η εφαρμογή να βελτιώνεται και να επικαιροποιείται διαρκώς προκειμένου να ενσωματώνονται τυχόν τροποποιήσεις και νέες απαλλοτριώσεις, μειώνοντας έτσι το χρόνο εξυπηρέτησης των χρηστών σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, όσα χρειάζονται για να κατέβει το ψηφιακό αρχείο από τη βάση στον υπολογιστή του.

Η ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. είναι επιχείρηση δημόσιας ωφέλειας, με μέτοχο την ΕΕΣΥΠ και δραστηριοποιείται στη διαχείριση, αξιοποίηση και ανάπτυξη της σιδηροδρομικής ακίνητης περιουσίας (εκτάσεις και κτίρια) και του σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.