Αρχική Βραβεία 3 νέα Παγκόσμια βραβεία στα World Travel Awards για την Mideast Travel

3 νέα Παγκόσμια βραβεία στα World Travel Awards για την Mideast Travel

Επισφραγίζεται η επιτυχημένη 38ετή πορεία της Mideast Travel Worldwide στον τουριστικό κλάδο για την άρτια παροχή υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών τις, με 3 νέα βραβεία! Είναι γεγονός ότι το πάθος για την εξυπηρέτηση του πελάτη και η ποιοτική παροχή υπηρεσιών είναι τα συστατικά στοιχεία που αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται, ειδικά την εποχή που διανύουμε, και η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα είναι τα δεδομένα που χρειάζεται κάθε ταξιδιώτης περισσότερο από ποτέ. Ο Οκτώβριος του 2021 αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία και όλο το προσωπικό της, δίνοντας τους δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Τα Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας, τα World Travel Awards, έλαβαν χώρα ηλεκτρονικά σε ειδικές Διαδικτυακές Εικονικές Πλατφόρμες (Virtual), όπου καλεσμένοι, υποψήφιοι και θεατές, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από τις οθόνες τους. Τα World Travel Awards επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές του τουρισμού από το 1993, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων επιχειρήσεων στον κλάδο.

Η εκδήλωση Europe Winners Day 2021 έλαβε χώρα στις 22/10/2021, όπου η Mideast Travel Worldwide αναδείχθηκε ως:

  • Greece’s Leading Destination Management Company 2021
  • Europe’ s Leading Destination Management Company 2021
  • Greece’ s Leading Travel Management Company 2021 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director της Mideast Travel Worldwide, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη για την απόκτηση εκ νέου  των 3 βραβείων με ηλεκτρονική βράβευση  όπως έγινε πέρσι, λόγο της κρίση του Covid–19 που διανύουμε δυστυχώς ακόμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που καταφέρνει πάντα η ομάδα μας να υποστηρίζει απόλυτα τους πελάτες μας ακόμα περσότερο στις πρωτόγνωρες αυτές  συνθήκες. Θα ήθελα να μοιραστώ με όλους σας τη δική μας αισιόδοξη οπτική ειδικά για το 2022 και πιστεύω ακράδαντα ότι η σκληρή εργασία πάντα θα επιβραβεύεται! Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς μία ηλιαχτίδα φωτός, καθώς σκιαγραφεί τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι  στο μέλλον. Δράττω την ευκαιρία να ευχηθώ  εκ μέρους της εταιρείας μας προπάντων Καλή υγεία σε όλους και να ανταμώσουμε πάλι  με αισιοδοξία και ελπίδα σε ένα καλύτερο αύριο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους αξιότιμους πελάτες και συνεργάτες μας που μας ψήφησαν ξανά φέτος, χάρη στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η θερμή υποστήριξη και πίστη τους στην εταιρία μας, μας δεσμεύει να ανεβάσουμε στο μέλλον, ακόμα περαιτέρω το πήχη!».

Η κα. Μαρία Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια της Mideast Travel Worldwide, όταν ερωτήθηκε για το τι σημαίνει αυτό το βραβείο για εκείνη τη περίοδο που ακόμα είναι δύσκολη για τον κλάδο του τουρισμού και γενικά για την οικονομία είπε: «Όλοι στην Mideast Travel Worldwide προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε  την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας 24/7 σύμφωνα με το DNA μας. Η εταιρική μας κουλτούρα είναι κυρίως Ανθρωποκεντρική, είτε μιλάμε για τους πελάτες μας είτε μιλάμε για τους 60 έμπειρους εργαζόμενους μας. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτά τα βραβεία σε όλη την υπέροχη ομάδα μας που πασχίζει καθημερινά να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας με αξιοπιστία και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες τους παρέχοντας όχι μόνο συνηθισμένες υπηρεσίες τουρισμού, αλλά ξεπερνώντας τον ίδιο τους τον εαυτό στην προσπάθεια τους να κάνουν τους πελάτες μας πάντα ευχαριστημένους. Εύχομαι του χρόνου να μπορούμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε τα επόμενα μας βραβεία από κοντά.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.