Αρχική ΓΕΠΟΕΤ Συνάντηση Προεδρείου ΓΕΠΟΕΤ με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κύριο Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση Προεδρείου ΓΕΠΟΕΤ με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κύριο Άδωνι Γεωργιάδη

ΓΕΠΟΕΤ
Celestyal Cruises

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κύριο Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησε την Παρασκευή 22/10/21 το Προεδρείο της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού όπου πέραν της ικανοποιητικής εξέλιξης της τρέχουσας τουριστικής περιόδου συζητήθηκαν ζητήματα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων που ανήκουν στον κλάδο των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων.

Συγκεκριμένα ετέθησαν υπόψη του Υπουργού τα σημαντικά προβλήματα ρευστότητας και χρηματοδότησης που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τουρισμό λόγω και της ελλιπούς πρόσβασης σε τραπεζικό δανεισμό μεταξύ άλλων και ζητήθηκε η ένταξη των επενδύσεων των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων σε επιδοτούμενα προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ. 

Η συνάντηση αυτή αποτελεί συνέχεια στενής συνεργασίας με το Υπουργείο Ανάπτυξης αναφορικά με την στήριξη του κλάδου κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αναμένεται να εντατικοποιηθεί το επόμενο διάστημα, οπότε και θα αρχίσει η σταδιακή υλοποίηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.