Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο ΟΜΙΛΟΣ MITSIS HOTELS ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤO 7Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ DWP ΣΤΟ ALILA...

Ο ΟΜΙΛΟΣ MITSIS HOTELS ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤO 7Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ DWP ΣΤΟ ALILA RESORT & SPA ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Mitsis Hotels

Η μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα της βιομηχανίας “Γάμων προορισμού” στον κόσμο προετοιμάζεται για τη διοργάνωση της ετήσιας έκθεσής της για πρώτη φορά στην κοσμοπολίτικη Ρόδο. Το Mitsis Alila Resort & Spa, μέλος του Ομίλου Mitsis Hotels στο ηλιόλουστο νησί της Ρόδου, επιλέχθηκε ως ο επίσημος οικοδεσπότης του 7ου ετήσιου συνεδρίου Destination Wedding Planners (DWP) από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2021.

Το υπερπολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων θα έχει την τιμή να υποδεχθεί περισσότερους από 500 ειδικούς και influencers στο χώρο των πολυτελών γάμων από 70 χώρες του κόσμου, συγκεντρώνοντας τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους στη χώρα μας.

Η μοναδική αυτή εκδήλωση θα προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για την προβολή των τελευταίων τάσεων στους γάμους, την ανάδειξη μερικών από τους δημοφιλέστερους γαμήλιους προορισμούς, ονειρεμένους χώρους δεξιώσεων, δημιουργικούς συνεργάτες και νέες υπηρεσίες, ενώ θα αναδείξει για πρώτη φορά τη χώρα μας ως έναν ελκυστικό προορισμό γαμήλιων εκδηλώσεων και ταξιδιών.

To πολυβραβευμένο ultra all-inclusive παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 5 αστέρων Mitsis Alila Resort & Spa με 314 πολυτελή δωμάτια ξεχωρίζει για τη μοναδική τοποθεσία του, την εκπληκτική αρχιτεκτονική του, την ποικιλία γαστρονομικών απολαύσεων σε 9 εστιατόρια διεθνούς κουζίνας, την ιδιωτική παραλία με μπλε σημαία, το εξαίρετο service και την απαράμιλλη αυθεντική ελληνική φιλοξενία που το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό για γαμήλιες και πολυτελείς εκδηλώσεις.

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι που θα φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά αυτό το μοναδικό event στο Alila Resort & Spa, δημιουργώντας ένα ορόσημο για τη Ρόδο αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Αισιοδοξούμε ότι μέσω του 7ου Συνεδρίου DWP και την παρουσία άνω των 500 επαγγελματιών του χώρου από τουλάχιστον 70 χώρες του κόσμου, το νησί μας θα αποτελέσει τον απόλυτο γαμήλιο προορισμό για τα επόμενα χρόνια, προσελκύοντας νέα τουριστικά κοινά”, σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής του Mitsis Alila Resort & Spa, Λευτέρης Τσουκαλάς. “Έχουμε δρομολογήσει εντυπωσιακές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα καθ΄ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου και θα μείνουν αξέχαστες σε όλους” προσέθεσε.

“Η φιλοξενία ενός τόσο σπουδαίου event αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Όμιλό μας και ανοίγει νέες ευκαιρίες τουριστικής ανάπτυξης για την Ελλάδα. Η σημασία του συνεδρίου DWP είναι ιδιαίτερη, καθώς παρουσιάζει προορισμούς, υπηρεσίες και χώρους εκδηλώσεων και συγκεντρώνει κάτω από μια στέγη -τη στέγη μας- τον κόσμο των επαγγελματιών πολυτελών γάμων, προσφέροντας ό,τι χρειάζεται κανείς για να οργανώσει το γάμο των ονείρων του”, δήλωσε η Πρόεδρος του Ομίλου Mitsis Hotels, Χριστίνα Μήτση.

Όμιλος Mitsis HotelsΌμιλος Mitsis Hotels

Ως η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 45 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 17 ξενοδοχεία στο δυναμικό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο.

Destination Wedding Planners

Το Συνέδριο DWP είναι αναγνωρισμένο ως η μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα της βιομηχανίας “Γάμων προορισμού” στον κόσμο. Τα τελευταία πέντε χρόνια, το Συνέδριο DWP συγκεντρώνει τους καλύτερους οργανωτές γάμων κάτω από την ίδια στέγη σε έναν εξωτικό προορισμό με σκοπό τη συνάντηση κορυφαίων διεθνών σχεδιαστών και προμηθευτών γάμων πολυτελείας, ώστε να αναπτύξουν επιχειρηματικές σχέσεις, να προβάλλουν τις υπηρεσίες τους και να συνάψουν διεθνείς συνεργασίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.