Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης ενισχύει το ΑΧΕΠΑ

Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης ενισχύει το ΑΧΕΠΑ

Υπεγράφη προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, για την προμήθεια εξοπλισμού και τη διαμόρφωση χώρου του Β’ Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του νοσοκομείου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου και ο Διοικητής του ΑΧΕΠΑ κ. Παναγιώτης Παντελιάδης υπέγραψαν την προγραμματική σύμβαση που αφορά στη χρηματοδότηση προμήθειας και διαμόρφωσης χώρου για την εγκατάσταση διπλής κεφαλής y-camera με αξονικό τομογράφο spect/ct συνολικού προϋπολογισμού 440.000 ευρώ.

 Σκοπός της σύμβασης είναι να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες του πυρηνικού εργαστηρίου του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ και να ανταποκρίνονται σε όλο το φάσμα των ραδιοϊσοτόπων σπινθηρογραφημάτων και μελετών (στατικές, δυναμικές, ολόσωμες (whole body) και τοπογραφικές SPECT μελέτες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης επεσήμανε πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή.

«Εξασφαλίζουμε και αξιοποιούμαι κονδύλια για σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και οι παρεμβάσεις αφορούν όλα τα νοσοκομεία. Ενισχύοντας διάφορα σημεία του υγειονομικού ιστού της Θεσσαλονίκης, απορροφούμε τους κραδασμούς που προκύπτουν από την πανδημία. »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.