Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΕΤΑΔ ενημερώνει πως από αύριο 26 Οκτωβρίου ξενικά η λειτουργία του...

Η ΕΤΑΔ ενημερώνει πως από αύριο 26 Οκτωβρίου ξενικά η λειτουργία του σαλέ στη βάση Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα-Καϊμάκτσαλαν

Η ΕΤΑΔ ενημερώνει πως από αύριο 26 Οκτωβρίου ξενικά η λειτουργία του σαλέ στη βάση Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα-Καϊμάκτσαλαν

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού(ΧΚΒ) ενημερώνει με μεγάλη χαρά τους φίλους του βουνού, πως από αύριο ξενικά η λειτουργία του σαλέ στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου Βόρα-Καϊμάκτσαλαν εγκαινιάζοντας  τη νέα Χιονοδρομική Περίοδο 2021-22.

Συγκεκριμένα, το σαλέ, που βρίσκεται σε υψόμετρο 2050μ, θα υποδέχεται τους επισκέπτες, για το διάστημα της τρέχουσας εβδομάδας, από αύριο Τρίτη 26 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου καθημερινά, από 9.00 έως 16.00 και από  το Σάββατο 6 Νοεμβρίου όλα τα Σαββατοκύριακα μέχρι την έναρξη λειτουργίας του χιονοδρομικού μας κέντρου.

Μέσα από μία μαγευτική διαδρομή, ακολουθώντας τη διαδρομή είτε από την Έδεσσα και τον Άγιο Αθανάσιο είτε από την Αριδαία και τα Λουτρά Πόζαρ, οι λάτρεις των φθινοπωρινών εξορμήσεων μπορούν να φθάσουν στο υψηλότερο χιονοδρομικό της Ελλάδας, και να  απολαύσουν την πανέμορφη θέα στη Λίμνη Βεγορίτιδα, πολλά από τα βουνά της Βορείου Ελλάδος, με τον  Όλυμπο να ξεχωρίζει επιβλητικός, και στο βάθος τον κάμπο της Πέλλας έως τη Θεσσαλονίκη.  Επίσης, εάν χιονίσει, θα μπορέσουν να απολαύσουν τα πρώτα χιόνια και το λευκό χιονισμένο, γαλήνιο τοπίο.

Ζεστά ροφήματα, snacks και επιλεγμένη μουσική, ειδικά για το μοναδικό αυτό χώρο, θα συμπληρώνουν την μαγεία του τοπίου, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Επισημαίνεται πως στον εσωτερικό χώρο του σαλέ θα εισέρχονται μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες, με έλεγχο μέσω της ειδικής εφαρμογής των smartphones και την επίδειξη  αστυνομικής ταυτότητας.

Οι ανεμβολίαστοι επισκέπτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται στους εξωτερικούς χώρους του σαλέ από το προσωπικό μας, για την παραγγελία, πληρωμή και παραλαβή των προϊόντων.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου τηρεί αυστηρά σε όλες τις Επιχειρηματικές της Μονάδες της και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για την προστασία από την COVID-19, τόσο στους εσωτερικούς χώρους όσο και στο προσωπικό.

Θερμή παράκληση και υπενθύμιση προς όλους τους οδηγούς να έχουν πάντα μαζί τους αλυσίδες χιονιού και να έχουν εκπαιδευτεί στην τοποθέτησή τους. Σε περιπτώσεις ενημερωτικών πινακίδων για «αποκλεισμένο» οδικό δίκτυο, παρακαλούμε πολύ μην τις αγνοήσουν.

Είμαστε στη διάθεση των φίλων εκδρομέων για όποια πληροφορία/ενημέρωση πριν την επίσκεψη τους, στα τηλέφωνα του κέντρου 23810 32000 & 694 3031001.

Ευχόμαστε έναν όμορφο χειμώνα, με υγεία για όλους, καλά χιόνια, καλή χιονοδρομική περίοδο και ευχάριστες χειμερινές διακοπές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.