Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Thessaloniki’s Next Door Heroes: Η νέα παραγωγή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για...

Thessaloniki’s Next Door Heroes: Η νέα παραγωγή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Thessaloniki's Next Door Heroes: Η νέα παραγωγή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Να ξαπλώνεις σ ένα ευωδιαστό καλοστρωμένο κρεβάτι
Να ξεκινάς την μέρα σου με μια ζεστή φωνή που σου εύχεται “Καλημέρα!”

Να σε καλωσορίζουν σε μια άγνωστη πόλη δυο χαμογελαστά μάτια
Να γεύεσαι το τραγανό ψημένο φύλλο της μπουγάτσας
με την κανέλλα να σου σκανδαλίζει την μύτη

Μία ελιά ένα αμπέλι κι ένα καράβι μπορούν να φτιάξουν έναν τόπο.
Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να δουλέψουν σκληρά οι…καθημερινοί ήρωες.

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι φέτος αφιερωμένη στη χωρίς αποκλεισμούς ανάκαμψη και ανάπτυξη τοποθετώντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο.Όπως εύγλωττα τίθεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, έχουμε μπροστά μας μία ευκαιρία να κοιτάξουμε πέρα από στατιστικές και να αναγνωρίσουμε ότι πίσω από κάθε αριθμό βρίσκεται ένας άνθρωπος.

Για τον λόγο αυτό ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, τιμά τους ανθρώπους του Τουρισμού.

Αυτούς που δουλεύουν για να γίνει η Θεσσαλονίκη μία φιλόξενη αγκαλιά για κάθε ταξιδιώτη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Ο θησαυρός αυτής της πόλης είναι οι άνθρωποι της. Οι ήρωες της διπλανής πόρτας, που από το δικό τους μετερίζι δίνουν έναν καθημερινό αγώνα. Οι άνθρωποι που αθόρυβα δουλεύουν στα παρασκήνια, για να απολαμβάνουν οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται την πόλη μας, μοναδικές εμπειρίες. Ευχαριστούμε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για την ευγενική παρουσία των δυο ηθοποιών του, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στα γυρίσματα».

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού τιμώντας τους αληθινούς πρωταγωνιστές μιας φιλόξενης ασφαλούς Θεσσαλονίκης και τους ευχαριστεί.

Η Θεσσαλονίκη είναι …οι άνθρωποί της!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.