Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Athens Zafolia Hotel άνοιξε και πάλι τις πύλες του

Το Athens Zafolia Hotel άνοιξε και πάλι τις πύλες του

Athens Zafolia Hotel

Το Athens Zafolia Hotel άνοιξε και πάλι τις πύλες του στις 23 Αυγούστου, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον Covid-19, στοχεύοντας στη μέγιστη ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και του προσωπικού του.

Η στρατηγική τοποθεσία του, στο μέσον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (87-89), εκτός δακτυλίου και με εύκολη πρόσβαση στα μεγάλα Εκθεσιακά κέντα μέσω των λεωφόρων  Κηφισίας και Μεσογείων, λίγα μέτρα μακριά από τον Άρειο Πάγο, τα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και τη ΓΑΔΑ, καθώς επίσης σε κοντινή απόσταση από μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών, το καθιστά την ιδανική επιλογή σε μια ασφαλή περιοχή για διαμονή στο κέντρο της Αθήνας.

Οι επισκέπτες του, μπορούν σε απόσταση περιπάτου να επισκεφτούν το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, το Πεδίον του Άρεως, το Κολωνάκι αλλά και να απολαύσουν μία βόλτα στον Λυκαβηττό. Ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκεται η στάση Μετρό “Αμπελόκηποι”, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο και σπουδαία αξιοθέατα της Αθήνας, στο Σύνταγμα, την Πλάκα, την Ακρόπολη και το νέο Μουσείο της.   

Το Athens Zafolia Hotel προσφέρει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του από το 1988, δίνοντας πάντα έμφαση στην εξυπηρέτηση και την αξέχαστη διαμονή του επισκέπτη, προχωρώντας σε τακτικές ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις τόσο των χώρων του όσο και των υπηρεσιών του, καθιστώντας το σε ένα superior ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Διατίθενται Κλασσικά και Οικογενειακά Δωμάτια, Διακεκριμένα Δωμάτια, Junior  Σουίτες και η μοναδική σουίτα Olympic, η οποία είναι ιδανική και για ιδιωτικές επαγγελματικές συναντήσεις καθώς διαθέτει board table 6 ατόμων, συνδυάζοντας έτσι την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια για τη διαμονή αλλά και τις επαγγελματικές δραστηριότητες των επισκεπτών.

Οι αίθουσες Θάλεια και Ερμής πλήρως εξοπλισμένες με τεχνολογικό υλικό, μπορούν να φιλοξενήσουν από μικρές συναντήσεις έως και μεγάλα συνέδρια.

Το Ellinikon Restaurant και το Jason Lounge Bar δυο χώροι πολύ προσεγμένοι με λιτή πολυτέλεια, μπορούν να καλύψουν όλες τις προτιμήσεις των επισκεπτών καθώς όλα τα γεύματα παρασκευάζονται αποκλειστικά στους χώρους του ξενοδοχείου με φρέσκα και ποιοτικά υλικά.

Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου στο Roof Garden, υπάρχει εξωτερική πισίνα και λειτουργεί το Poseidon Pool Bar κατά τους θερινούς μήνες, προσφέροντας απεριόριστη θέα στον Λόφο του Λυκαβηττού και σε όλη την πόλη.

Στο υπόγειο του ξενοδοχείου υπάρχει διώροφο parking με σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.