Αρχική Αθλητικά Ξεκινούν οι εγγραφές στον Αυθεντικό Μαραθώνιο 2021

Ξεκινούν οι εγγραφές στον Αυθεντικό Μαραθώνιο 2021

Με βάση τον σχεδιασμό της Ομοσπονδίας και τις επαφές με τους αρμόδιους πολιτειακούς φορείς και οργανισμούς της Ελληνικής Πολιτείας, και πάντα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει ότι, ο «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός» 2021 θα διεξαχθεί στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2021, με συνδιοργανωτές του την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, και Μεγάλο Χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου του ΣΕΓΑΣ εγκεκριμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δικαίωμα Εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών.

Παράλληλα, ένας πολύ σημαντικός αριθμός δρομέων επέλεξε τη μεταφορά της εγγραφής τους στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021 και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε ξανά για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει! Οι δρομείς αυτοί θα λάβουν αυτόματα, με την έναρξη των εγγραφών, τη νέα επιβεβαίωση της εγγραφής τους με την σχετική πληροφόρηση.

Όσον αφορά τις εκκρεμότητες επιστροφής της συνδρομής μετά την αναγκαστική ματαίωση των μαζικών δρομικών αγώνων, θα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την κατανόηση σας και να σας ζητήσουμε για ακόμη μια φορά συγγνώμη για την καθυστέρηση. Το πλάνο πληρωμών θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί σταδιακά προς όλους τους δικαιούχους.

Οι εγγραφές για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021 θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14.00, και θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athensauthenticmarathon.gr). Με τις ήδη ενεργές εγγραφές από τη διοργάνωση του 2020, αλλά και με τα μειωμένα όρια συμμετοχής, οι διαθέσιμες νέες εγγραφές θα είναι πολύ περιορισμένες. Ενθαρρύνουμε όλους τους δρομείς να συμβουλευτούν την ειδική Πολιτική Ακυρώσεων που θα ισχύσει φέτος προτού προχωρήσουν με την εγγραφή τους.

Ανυπομονούμε για την επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα και σε μια συνθήκη κανονικότητας σε όλα τα επίπεδα. Ας είναι η ασφαλής διεξαγωγή του Μαραθωνίου Αθήνας 2021, το σημείο της οριστικής επανεκκίνησης της κοινωνικής μας ζωής, καθώς δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος επανασύνδεσης από τη συνάντηση όλων μας, στο εθνικό γεγονός της χώρας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.