Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η NCL παρουσίασε το μοναδικό, διαδραστικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης που κάνει...

Η NCL παρουσίασε το μοναδικό, διαδραστικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης που κάνει ντεμπούτο στο Norwegian Prima

Εντυπωσιακές «πρωτιές» όχι μόνο για την εταιρεία αλλά και συνολικά για τον κλάδο της κρουαζιέρας

 Η Norwegian Cruise Line (NCL), πρωτοπόρος στην παγκόσμια κρουαζιέρα με ιστορία που εδώ και 54 χρόνια αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο, αποκάλυψε σήμερα την νέα, πολυδιάστατη εμπειρία ψυχαγωγίας εν πλω που θα προσφέρει το Norwegian Prima, το πιο δημοφιλές κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας.

Το κρουαζιερόπλοιο, το πρώτο από τα έξι πλοία της νέας κατηγορίας Prima της NCL, το οποίο έκανε ντεμπούτο με ρεκόρ πωλήσεων και ενθουσιώδη υποδοχή τον περασμένο Μάιο, παρουσιάζει το υποψήφιο για βραβείο Tony μιούζικαλ «Summer: The Donna Summer Musical» σε μία διαδραστική παράσταση. Πρόκειται για την ιστορία της «μετεωρικής» ανόδου της Ντόνα Σάμερ, από νεαρή στάρλετ σε «Βασίλισσα της Ντίσκο», φιλοξενώντας περισσότερες από 20 μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας. Η 75λεπτη συναρπαστική παραγωγή παρουσιάζεται για πρώτη φορά εν πλω, σε ένα θέατρο που μετατρέπεται σε μια πλήρη ντίσκο όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να γίνουν μέρος της παράστασης και να χορέψουν στους ρυθμούς της ντίσκο όλων των εποχών.

Παράλληλα, το Norwegian Prima θα φιλοξενήσει πολυάριθμες πρωτιές για τον κλάδο της κρουαζιέρας και νέες εμπειρίες εν πλω, όταν το πλοίο ξεκινήσει τα δρομολόγια του το καλοκαίρι του 2022, μεταξύ των οποίων τον πρώτο χώρο στον κόσμο που μετατρέπεται από τριώροφο θέατρο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τύπου Λας Βέγκας, τσουλήθρες ελεύθερης πτώσης και την μεγαλύτερη πίστα αγώνων στη θάλασσα!

«Δεν αναβαθμίζουμε απλώς την εμπειρία των επισκεπτών, προσφέρουμε μια έξαρση αδρεναλίνης και μια έκρηξη όλων των αισθήσεων», δήλωσε ο Χάρι Σόμμερ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line. «Όταν εγκαινιάσαμε το Norwegian Prima, στοχεύσαμε στο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες, παρέχοντας στους επισκέπτες μας πιο ανοιχτούς χώρους, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσεγμένο σχεδιασμό και ποικιλία από αξέχαστες εμπειρίες. Αυτή η γκάμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που παρουσιάζουμε σήμερα ανεβάζει κι άλλο τον πήχη και ενθουσιάζει τους φίλους των διακοπών κρουαζιέρας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Prima Theater and Nightclub και Extravaganza 

Όλες οι παραστάσεις που θα φιλοξενήσει το Norwegian Prima και αρκετές από τις νέες εμπειρίες για τους επισκέπτες, θα έχουν ως επίκεντρο το Prima Theater and Nightclub, το πρωτοποριακό και «πολυμορφικό» θέατρο. Η τριώροφη εγκτατάσταση, που έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει απρόσκοπτα τον χώρο από μια υπερσύγχρονη σκηνή παραστάσεων σε εκτεταμένη πίστα χορού, θα διαθέτει προσαρμόσιμη διάταξη καθισμάτων και εντυπωσιακή κινούμενη οθόνη LED που χαμηλώνει από το ταβάνι καλύπτοντας σχεδόν το μισό μέγεθος του χώρου.

Ταυτόχρονα, το Norwegian Prima αλλάζει τα όρια της ψυχαγωγίας των επισκεπτών αναπτύσοντας τις διαδραστικές εμπειρίες «LIVE on NCL» παιχνιδιών, που επιτρέπουν στο κοινό να παίρνει μέρος στα παιχνίδια και να κερδίζει απίστευτα μεγάλα βραβεία. Αυτές οι συναρπαστικές παραγωγές, που υποστηρίζονται από την Fremantle Media, έναν παγκόσμιο ηγέτη στη δημιουργία, παραγωγή και διανομή περιεχομένου, παίρνουν το Prima Theatre και το Nightclub και το μετατρέπουν σε ένα εντυπωσιακό τηλεοπτικό σκηνικό, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε μερικά από τα πιο θρυλικά τηλεοπτικά παιχνίδια.

Αναβαθμισμένες δραστηριότητες για κάθε είδος επισκέπτη

Ως η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που προσφέρει πίστα καρτ εν πλω, η NCL ανεβάζει κι άλλο τον πήχη στο Norwegian Prima, προσφέροντας τη μεγαλύτερη και για πρώτη φορά τριών επιπέδων πίστα, με το Prima Speedway. Διαθέτοντας μεγαλύτερη ευθύγραμμη διαδρομή, μήκους άνω των 420 μέτρων, και συνολικά 22% μεγαλύτερη διαδρομή από αυτήν του Norwegian Encore, ο αυτοκινητόδρομος θα περνάει και μέσα από το πλοίο, προσφέροντας 14 στροφές όπου 15 οδηγοί μπορούν να αγωνιστούν ταυτόχρονα, αγγίζοντας ταχύτητες άνω των 50 χλμ/ώρα.

Για τους επισκέπτες που αναζητούν την πιο ακραία έξαρση αδρεναλίνης, το Norwegian Prima προσφέρει το «The Drop», την πρώτη εν πλω ελεύθερη πτώση στον κόσμο, όπου οι χρήστες θα κάνουν μια πτώση 10 ορόφων φτάνοντας στις υψηλότερες δυνάμεις G –μεγαλύτερες και από ένα επιταχυνόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο της Formula 1– και βιώνοντας μια μοναδική συγκίνηση.

Την ίδια ώρα, το δημοφιλές συγκρότημα virtual gaming της εταιρείας, το «The Galaxy Pavilion», αναβαθμίζεται επίσης για να προσφέρει στους επισκέπτες 14 επιλογές παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων εμπειριών προσομοιωτή που διατίθενται μόνο στο Norwegian Prima, δύο διαφορετικά escape rooms και μια Topgolf Swing Suite, την μόνη του είδους διαθέσιμη στη θάλασσα.

Στο Norwegian Prima θα κάνουν επίσης ντεμπούτο και άλλες δραστηριότητες για επισκέπτες όλων των ηλικιών, με το «The Bull’s Eye», μια αναβαθμισμένη εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού με τα βελάκια που διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης βίντεο που υπολογίζει αυτόματα τη βαθμολογία κάθε παίκτη, να προσφέρει ένα διασκεδαστικό, ανταγωνιστικό παιχνίδι. Στο «Tee Time», μια ενισχυμένη έκδοση του μίνι γκολφ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εννέα διαδραστικές τρύπες τοποθετημένες σε σκηνικό τύπου Λας Βέγκας και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία σημαντικής αξίας.

Το πρώτο «Tidal Wave» της εταιρείας, που κάνει επίσης ντεμπούτο στο Norwegian Prima ως μέρος του υδάτινου πάρκου και της κύριας πισίνας του πλοίου, είναι η πρώτη νεροτσουλήθρα της NCL όπου οι φίλοι του surfing μπορούν να πιάσουν το τέλειο κύμα. Όσο για τους επισκέπτες που θέλουν να χαλαρώσουν, μπορούν να το κάνουν σε ένα από τα δύο υδρομασάζ υπερχείλισης ή στον καταρράκτη.

Το «Vibe Beach Club», η περιοχή μόνο για ενήλικες της NCL, που επιστρέφει στο Norwegian Prima, παρέχει βελτιωμένες εμπειρίες, όπως ένα ειδικό μπαρ και δύο υδρομασάζ υπερχείλισης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χαλαρά τον ορίζοντα του ωκεανού.

Δίπλα σε αυτά, το «Syd Norman’s Pour House», το αγαπημένο κλασικό ροκ κλαμπ, επιστρέφει στο Norwegian Prima φέρνοντας τα μεγαλύτερα ροκ τραγούδια όλων των εποχών, από τους Aerosmith έως τους Led Zeppelin, ενώ το κλαμπ κωμωδίας «The Improv at Sea» υπόσχεται άφθονο γέλιο με τις standup παραστάσεις με θέμα την «Επιστήμη της Κωμωδίας».

Δρομολόγια από το Galveston του Τέξας

Όταν το Norwegian Prima ολοκληρώσει τα εναρκτήρια δρομολόγια του πρώτου έτους ως το νεότερο πλοίο του κλάδου της κρουαζιέρας, θα είναι το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο που κατά τη χειμερινή περίοδο 2023-2024 θα προσφέρει επταήμερα ταξίδια στη Δυτική Καραϊβική με αφετηρία το Γκάλβεστον του Τέξας και με επισκέψεις σε τέσσερα λιμάνια σε κάθε δρομολόγιο.

Τα ταξίδια του ανανεωμένου Norwegian Prima ξεκινούν το καλοκαίρι του 2022. Το πλοίο έχει μήκος 965 πόδια, βάρος πάνω από 142.000 μικτούς τόνους και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3.215 επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.