Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ΜΗΛΟΣ «ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ UNITED AIRLINES

Η ΜΗΛΟΣ «ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ UNITED AIRLINES

Στις πέντε ηπείρους ταξίδεψε η Μήλος με τα φτερά της United Airlines, της 3ης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρίας σε αριθμό σκαφών στο κόσμο.

Η Αμερικάνικη εταιρία, στο άρθρο της, στο περιοδικό που μοιράζει στα 800 και πλέον επιβατικά αεροσκάφη της, αναφέρει:

«Με είχε μαγέψει η απαράμιλλη ομορφιά της Μήλου και το σχετικά χαμηλό προφίλ της. Τα πλοία μπορεί να είναι ένας πιο δημοφιλής τρόπος για να φτάσετε στις Κυκλάδες. Στη Μήλο μπορώ να φτάσω  με 20λεπτη πτήση και όχι με 4 ώρες στο καράβι.»

Η αρθρογράφος γοητευμένη με τη Μήλο κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην τοπική κουζίνα και τα προϊόντα , τις παραλίες, αλλά και την απαράμιλλη φιλοξενία των κατοίκων του νησιού.

«Η Μήλος είναι ένα ηφαιστειακό νησί με, 84 παραλίες, αλλά το Σαρακήνικο είναι το πιο διάσημο, το όνειρο ενός Instagrammer για κυματιστό λευκό βράχο που ξεκινά υπέροχα το γαλάζιο του κοβαλτίου

….Με γοητεύει το χειρόγραφο μενού και η εξατομικευμένη κεραμική από τερακότα – ακόμη και το κρασί μου έρχεται σε μια μικρή κανάτα που εύχομαι να μπορούσα να πάρω σπίτι. Ο σερβιτόρος μου λέει ότι πρέπει να δοκιμάσω λίγο τυρί, καθώς προέρχεται από το αγρόκτημα του ιδιοκτήτη και διπλασιάζω παραγγέλνοντας τη σαλάτα μελιτζάνας με φρέσκο ​​τυρί γάλακτος κατσικίσιο και το αρνί ψημένο με φέτα σε περγαμηνή

…Δεν ξέρω πώς θα επιστρέψω να φάω «ελληνικό» γιαούρτι στην Αμερική μετά από αυτό το ταξίδι. Σήμερα το πρωί, καθισμένη στη βεράντα μου, κοιτάζοντας τη θάλασσα, απολαμβάνω τις αληθινές γευσεις, με γλυκά κουταλιού δαμάσκηνου (φρούτα που συντηρήθηκαν με ζάχαρη αλλά αφέθηκαν να διατηρήσουν την υφή του), μαζί με ένα άλλο παραδοσιακό πιάτο, στραπατσάδα , ντομάτα, αυγό , και φέτα scramble που σίγουρα θα κάνω όταν γυρίσω σπίτι.»

Αξίζει να σημειωθεί πως η United Airlines δραστηριοποιείται σε 238 αμερικάνικους  και 118 διεθνείς προορισμούς σε 48 χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.