Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Mastercard και ο ΕΟΤ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναδεικνύουν τον Ελληνικό...

Η Mastercard και ο ΕΟΤ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναδεικνύουν τον Ελληνικό Τουρισμό σε διεθνείς αγορές

Η Mastercard και ο ΕΟΤ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναδεικνύουν τον Ελληνικό Τουρισμό σε διεθνείς αγορές

Η νέα κοινή καμπάνια προωθεί τη χώρα μας στις αγορές
της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου

Η Mastercard και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ενώνουν για δεύτερη χρονιά τις δυνάμεις τους, σε μία νέα, κοινή καμπάνια επικοινωνίας, με βασικό στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού και ιδανικής επιλογής για διακοπές. Η στόχευση της καμπάνιας θα είναι στις αγορές της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, αναδεικνύοντας το ελληνικό τουριστικό προϊόν, μεταξύ των ταξιδιωτών από τις συγκεκριμένες χώρες και θα διαρκέσει για 4 μήνες.

Κεντρικό όχημα της καμπάνιας αποτελεί η ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα https://visitgreekdestinations.com/, μέσα από την οποία οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία σειρά από αποκλειστικά πακέτα διαμονής, μετακίνησης, εμπειριών και προνομίων, για τους κατόχους καρτών Mastercard®.

Για τον σκοπό αυτό, η Mastercard αξιοποίησε συνεργασίες που έχει σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με παγκόσμιους κολοσσούς, όπως η booking.com και η rentalcars.com, ενώ σε τοπικό επίπεδο προχώρησε σε μία σειρά από συνεργασίες με κορυφαίες και καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες, όπως η Aegean Airlines, η Seajets, η Aegean Speed Lines, η AVIS, η Aldemar Resorts, η Grecotel και η Atlantica Hotels & Resorts.

Παράλληλα, δημιούργησε συνεργασίες με γνωστές ελληνικές εταιρείες, brands και οργανισμούς όπως η Apivita, η Ergon Foods, το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος στην Άνδρο, η Trekking Hellas και η Be a Greek Travel Experiences, παρέχοντας αποκλειστικές προσφορές αγορών και εμπειριών στους επισκέπτες της χώρας. Κριτήρια για την επιλογή των συνεργατών που πλαισιώνουν την κοινή καμπάνια της Mastercard και του ΕΟΤ, αποτέλεσαν τόσο το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και το εκτεταμένο δίκτυο παρουσίας στη χώρα, όσο και η σύγχρονη ψηφιακή τους παρουσία. Τέλος, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν άμεση πρόσβαση και στην πλατφόρμα της Mastercard, “Priceless Cities” όπου μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία σειρά ανεκτίμητων εμπειριών αποκλειστικά για τους κατόχους Mastercard, ειδικά σχεδιασμένων για να φέρουν ακόμα πιο κοντά τον επισκέπτη με τη χώρα μας.

Για την επιτυχημένη στόχευση της καμπάνιας στις επιλεγμένες αγορές, χρησιμοποιήθηκαν μία σειρά από εργαλεία της Mastercard,  τα οποία, μέσα από την ανάλυση και επεξεργασία δεδομένων, παρέχουν ένα μεγάλο εύρος πολύτιμων πληροφοριών που αφορούν σε ταξιδιωτικές συνήθεις και ενδιαφέροντα των κοινών-στόχος της καμπάνιας, ενώ για την επιτυχημένη επικοινωνία της στους επισκέπτες της χώρας μας, όλα τα επικοινωνιακά υλικά καθώς και η ιστοσελίδα, αναπτύχθηκαν στην αγγλική, στη γαλλική και στη γερμανική γλώσσα. Τέλος, η καμπάνια αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία για την προώθηση των εμπειριών και των τουριστικών δραστηριοτήτων, μέσα από επιλεγμένα κανάλια όπως Display, Google search, Native ads και κοινωνικά δίκτυα.  

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Η στήριξη του ελληνικού τουρισμού εξακολουθεί να αποτελεί για εμάς στρατηγική προτεραιότητα, για την οποία συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια. Είμαστε υπερήφανοι που η συνεργασία μας με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού συνεχίζει να αναπτύσσεται, μέσα από ακόμα περισσότερες δυναμικές δράσεις, που ως στόχο έχουν την ουσιαστική αναβάθμιση του τουριστικό προϊόντος της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε και σε μία σειρά από συνεργασίες και συνέργειες που θα δώσουν περαιτέρω προστειθέμενη αξία στις εμπειρίες των επισκεπτών μας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον στόχο της κοινής μας καμπάνιας».

Ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού συμπλήρωσε: «Η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό αποτελεί βασική μας προτεραιότητα στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Για τον σκοπό αυτό, συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την συνεργασία με την Mastercard, με την οποία έχουμε αναπτύξει μία στρατηγική συνεργασία προς όφελος του ελληνικού τουρισμού. Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, ενώνουμε δυνάμεις με στόχο την προσέλκυση περισσότερου και ποιοτικότερου τουρισμού, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την προώθηση αυθεντικών εμπειριών σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και την προβολή σημαντικών προορισμών μας. Αξιοποιώντας σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία και διευρύνοντας τα δίκτυα συνεργασιών με ελληνικές επιχειρήσεις, ενισχύουμε το τουριστικό μας προϊόν σε μία χρονιά που ο τουρισμός αποτελεί κεντρικό πυλώνα στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.