Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά IVIS 4 Νέο Ξενοδοχείο & Εστιατόριο στο Κέντρο της Αθήνας

IVIS 4 Νέο Ξενοδοχείο & Εστιατόριο στο Κέντρο της Αθήνας

H Modus & Amplio με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα του νέου συνεργαζόμενου ξενοδοχείου της, IVIS 4 Boutique Hotel  στο κέντρο της Αθήνας στις 15/07/2021,

To Ivis 4 βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, σε μία από τις πιο γραφικές και ήσυχες γειτονιές της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από τους σταθμούς μετρό Θησείο και Μοναστηράκι, την Ακρόπολη, τον Κεραμεικό, το Νέο Μουσείο Ακρόπολης και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Ιδανικά τοποθετημένο, το Ivis 4  βρίσκεται σε μία περιοχή που σφύζει από ζωή και χρώμα, ανάμεσα στις βουκαμβίλιες και τις υπαίθριες αγορές με τα αμέτρητα γραφικά παλαιοπωλεία. Σε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών και τέχνης, δίπλα από το Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης, την Εβραική Συναγωγή, την Αρμενική Ορθόδοξη Εκκλησία, θέατρα, γκαλερί και τις μικρές βιοτεχνίες.

Σε αυτή τη γειτονιά με την μεγάλη παράδοση στις βιοτεχνίες και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, ο πρωτοποριακός αρχιτέκτονας Φώτης Καλλιοντζής από το αρχιτεκτονικό γραφείο aWish αντιμετώπισε την πρόκληση της μεταμόρφωσης ενός βιοτεχνικού κτιρίου σε ένα μοντέρνο χώρο φιλοξενίας.  Η αρχικά αυστηρή, ορθογώνια πρόσοψη του κτιρίου αποκτά ‘δωρική’ πλαστικότητα και έντονο δυναμισμό με την προσθήκη μεταλλικών εξωστών με γυάλινες επιφάνειες. Το concept story προκύπτει μέσα από αυτή την ανάγκη: το ξενοδοχείο να επικοινωνήσει σχεδιαστικά με το παρελθόν, με τα ιδιαίτερα στοιχεία του τόπου, στον οποίο βρίσκεται και να αναδειχθεί η ταυτότητα του κτηρίου που επί δεκαετίες στέγαζε εργαστήρια υαλουργίας, σιδηρουργίας και αγιογραφίας. 

Επιπρόσθετα, στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους μπορεί κανείς να θαυμάσει μοναδικές wall art τοιχογραφίες φτιαγμένες από το γνωστό street artist SimpleG , φτιαγμένες αποκλειστικά για το Ivis 4. ​Τον ισόγειο χώρο της υποδοχής και του εστιατορίου διατρέχει, ένα υπερμεγέθες graffiti, εμπνευσμένο από τη φύση αποτελώντας σημείο αναφοράς και δημιουργώντας μία οπτική συνέχεια του ‘μυστικού’ κήπου που υπάρχει στην πίσω αυλή. Ένας ιδιαίτερος πράσινος χώρος, που πιστοποιεί ότι το ξενοδοχείο δεν αποτελεί μόνο ένα χώρο διανυκτέρευσης, αλλά μια ολιστική εμπειρία απόδρασης και χαλάρωσης.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 14 ευρύχωρων, πολυτελών και λειτουργικών δωματίων και σουιτών, άψογα σχεδιασμένων, με θέα Ακρόπολη, πόλη η κήπο και να απολαύσουν στο Εστιατόριο Ivis 4 μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία με το μενού που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Γιάννη Λουκάκου. Το εστιατόριο που βρίσκεται στον κήπο του ξενοδοχείου, θα λειτουργήσει τον Ιούλιο & Αύγουστο με ένα ‘brunh & snack’ all-day menu και με πλήρες μενού από τον Σεπτέμβριο. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί επίσης πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.