Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το βιενέζικο Κουαρτέτο Εγχόρδων “Auner Quartett” έρχεται στο Φεστιβάλ Δωδώνης | Πέμπτη...

Το βιενέζικο Κουαρτέτο Εγχόρδων “Auner Quartett” έρχεται στο Φεστιβάλ Δωδώνης | Πέμπτη 29 Ιουλίου

Το διεθνούς φήμης κουαρτέτο εγχόρδων από τη Βιέννη, “Auner Quartet” έρχεται στη χώρα μας, καλεσμένο του Φεστιβάλ Δωδώνης. Την Πέμπτη 29 Ιουλίου τα μέλη του θα βρεθούν στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, παρουσιάζοντας έργα των Νίκου Σκαλκώτα, Κωνσταντίας Γουρζή, Franz Schubert και Ludwig van Beethoven.
Το “Auner Quartet” αποτελείται από τους: Daniel Auner (βιολί), Barbara de Menezes Galante Auner (βιολί), Nikita Gerkusov (βιόλα) και Konstantin Zelenin (βιολοντσέλο).

Τιμώμενη προσκεκλημένη της μεγάλης αυτής βραδιά, η κυρία Κωνσταντία Γουρζή, μαέστρος, συνθέτης και καθηγήτρια μουσικής και χορωδίας στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Μονάχου, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει παγκοσμίως.

Ο Δήμαρχος Δωδώνης, κύριος Χρήστος Ντακαλέτσης σημειώνει γι’ αυτή την τόσο σημαντική συναυλία: «Σηματοδοτώντας τη διαρκή βούληση καλλιτεχνικής διεύρυνσης των φιλοξενούμενων από το Φεστιβάλ φορέων, το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει μια εκδήλωση που ξεπερνά τα στενά γεωγραφικά όρια του τόπου και της χώρας μας, καθώς με πολύ μεγάλη χαρά φιλοξενούμε το διεθνούς φήμης Κουαρτέτο Εγχόρδων Auner Quartett, σε συνεργασία με την Αυστριακή Πρεσβεία της Αθήνας, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Εξωτερικών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.