Αρχική Γαστρονομία Η Ελληνική Γαστρονομία στην καρδιά της Ιταλίας

Η Ελληνική Γαστρονομία στην καρδιά της Ιταλίας

Η Ευρώπη είναι το σημείο αναφοράς στην οινογαστρονομία του σήμερα. Διαθέτει μια σύνθετη και πολύπλευρη πληθώρα γεύσεων, πολιτισμών, προϊόντων, εξειδικευμένων τεχνικών παρασκευής, νέων τεχνολογιών…..η λίστα είναι ανεξάντλητη.
Η Ελλάδα συμμετέχει μέσω της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής “Ακρόπολις” , στο Συνέδριο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας.
Ένα δρώμενο που θα ορίσει νέα όρια στον τομέα του Γαστρονομικού Τουρισμού, με δυνατότητες εμπνευστικές, εκπαιδευτικές και δυνητικές διασύνδεσης σε παγκόσμια κλίμακα.
CEUCO ΣΥΝΕΔΡΙΟ – Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ –
Θα λάβει χώρα στην Βερόνα της Ιταλίας και θα φιλοξενήσει περισσότερα από 25 χώρες μέλη και ηγετικές μορφές της παγκόσμιας αγοράς. Θα διαρκέσει τρεις ημέρες με πλήθος δράσεων και εμπορικών εκθέσεων από τις 22 Ιουλίου έως τις 25 Ιουλίου 2021.
Το ταξίδι αυτό είναι με την στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, την σχολή Κρεοπωλών Meat Pro, το Εστιατόριο το Μαντρί, το Οινοποιείο Καραμολέγκος, το Οινοποιείο Σάμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.