Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Open Call: Industry Guide – Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας...

Open Call: Industry Guide – Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για το Μητρώο Επαγγελματιών της Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της Αγοράς του Φεστιβάλ

Open Call: Industry Guide - Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για το Μητρώο Επαγγελματιών της Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της Αγοράς του Φεστιβάλ

Την πρώτη, δημόσια πρόσκληση προς τους επαγγελματίες της Κεντρικής Μακεδονίας, άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους στις οπτικοακουστικές παραγωγές, απευθύνει το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της Αγοράς του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (24 Ιουνίου – 4 Ιουλίου 2021). Το Film Office διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τους επαγγελματίες, με θέμα “Meet the Industry”, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, στις 19.00, στον υπαίθριο χώρο του πρώην βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΛΘ (Προβλήτα 1, Λιμάνι Θεσσαλονίκης).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν στους ενδιαφερόμενους οι υπηρεσίες του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και οι προϋποθέσεις εγγραφής τους στον μητρώο επαγγελματιών της Κεντρικής Μακεδονίας (Industry Guide) που καταρτίζει το γραφείο, με στόχο την καταγραφή και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που δραστηριοποιείται στην περιοχή στον τομέα των οπτικοακουστικών παραγωγών, αλλά και πολλών άλλων κλάδων της οικονομίας έμμεσα εμπλεκόμενων με αυτές (ξενοδοχεία, εστίαση, μεταφορές κτλ).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα συντονίσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης, έχει ως εξής:

  • Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χαιρετισμός (βιντεοσκοπημένο μήνυμα)
  • Αλέξανδρος Θάνος, Τομεάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Εισαγωγική ομιλία
  • Λίνα Μυλωνάκη, αν.προϊσταμένη του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, «Πώς υποστηρίζουμε αποτελεσματικά τις οπτικοακουστικές παραγωγές στην Κεντρική Μακεδονία»
  • Διονυσία Αρβανίτου, σύμβουλος και συντονίστρια οπτικοακουστικών έργων, «Όχι ένα ακόμη Μητρώο Επαγγελματιών: Δημιουργώντας περιφερειακά δίκτυα στις οπτικοακουστικές παραγωγές»

Η εκδήλωση θα γίνει διά ζώσης, σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά μέτρα που υποδεικνύουν οι αρμόδιοι φορείς για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας, με ανώτατο όριο παρισταμένων τα 80 άτομα.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά με livestreaming μέσα από το κανάλι του Φεστιβάλ στο YouTube (youtube.com/filmfestivalgr) και στην ιστοσελίδα της Αγοράς του Φεστιβάλ για τους διαπιστευμένους επαγγελματίες της Αγοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.