Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον παραγωγό της χολιγουντιανής...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον παραγωγό της χολιγουντιανής Millennium Media

Συνάντηση με τον Αμερικανό παραγωγό της Millennium Media Robert Van Norden και τον διευθυντή παραγωγής της κινηματογραφικής ταινίας του Hollywood, που ξεκινάει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Καμπά, είχε σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου διοίκησης της Περιφέρειας (Βίλα Αλλατίνι, Θεσσαλονίκη, Β. Όλγας 198).

Α. Τζιτζικώστας: «Σε δυο εβδομάδες ξεκινούν τα γυρίσματα μεγάλης χολιγουντιανής ταινίας δράσης στη Θεσσαλονίκη – Επένδυση άνω των 20 εκ. ευρώ με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.