Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έτοιμα να υποδεχτούν και πάλι τους λάτρεις του κατασκηνωτικού τουρισμού είναι το...

Έτοιμα να υποδεχτούν και πάλι τους λάτρεις του κατασκηνωτικού τουρισμού είναι το Κάμπινγκ Φαναρίου και το Κάμπινγκ Ασπροβάλτας

Έτοιμα να υποδεχτούν και πάλι επισκέπτες είναι το Κάμπινγκ Φαναρίου Κομοτηνής και το Κάμπινγκ Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης, τα οποία και επαναλειτουργούν, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής, με στόχο οι λάτρεις της φύσης και της κατασκήνωσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό να μπορέσουν να απολαύσουν με ασφάλεια το φυσικό περιβάλλον των δύο αυτών περιοχών μοναδικής ομορφιάς.

Σε μία κατάφυτη έκταση και πάνω σε μία μεγάλη αμμώδη παραλία εκτείνεται το Κάμπινγκ Ασπροβάλτας. Πρόκειται για μια οργανωμένη τουριστική κατασκήνωση στο Δήμο Βόλβης Θεσσαλονίκης σε πολύ κοντινή απόσταση από τα όρια του  καταφύγιου άγριας ζωής (2χλμ) και τα όρια του Εθνικού Πάρκου της περιοχής (7χλμ). Η ευρύτερη περιοχή αποτελεί τουριστικό προορισμό ικανό να ικανοποιήσει τους λάτρεις της φύσης διαθέτοντας ξενοδοχεία, καταστήματα και εξοχικές κατοικίες για την φιλοξενία των επισκεπτών.

Το Κάμπινγκ Φαναρίου βρίσκεται στη θέση Φανάρι του Δήμου Κομοτηνής, συνορεύοντας με τη λιμνοθάλασσα Ξηρολίμνη και τον οικισμό Φανάρι. Για έκτη συνεχόμενη χρόνια η παραλία του τιμήθηκε με τη Γαλάζια Σημαία, ενώ η ευρύτερη περιοχή εντάσσεται στο δίκτυο των προστατευόμενων περιοχών NATURA. Με στόχο να αναδειχτεί το Κάμπινγκ Φαναρίου σε πόλο έλξης εγχώριων, αλλά και ξένων επισκεπτών και φίλων του κατασκηνωτικού τουρισμού, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. υλοποιεί τα τελευταία χρόνια σειρά στοχευμένων εργασιών και παρεμβάσεων ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του Κάμπινγκ, αξιοποιώντας χρηματοδοτικούς πόρους του ΕΣΠΑ.

H ΕΤΑΔ, ως διαχειρίστρια εταιρεία του Κάμπινγκ Φαναρίου και του Κάμπινγκ Ασπροβάλτας, έχει λάβει και φέτος όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πανδημία, τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τις τακτικές απολυμάνσεις για απεντόμωση, έχει υλοποιηθεί ειδική απολύμανση των χώρων για την προστασία από την Covid-19, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από το προσωπικό των Κάμπινγκ στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας οι θέσεις που διατίθενται για τροχόσπιτα και σκηνές είναι μειωμένες κατά 20%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.