Αρχική Εθελοντισμός ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ COACHING ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “Your Time...

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ COACHING ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “Your Time of Power” – “Η ώρα της Δύναμής σου” 

Celestyal Cruises

16 Έλληνες Coaches από όλο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εθελοντικά διαδικτυακές συνεδρίες coaching για την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών των νησιών του Αιγαίου.

Το εθελοντικό πρόγραμμα YOUR TIME OF POWER (η ώρα της δύναμής σου) http://bit.ly/yourtimeofpower2021 είναι μια πρωτοβουλία μιας ομάδας αξιόπιστων και εκπαιδευμένων coaches από όλο τον κόσμο και πραγματοποιείται για 2η χρονιά. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η κα Βαρβάρα Ασημακοπούλου, που ηγείται της δράσης, το έργο ξεκίνησε το 2020 τη «Διεθνή Εβδομάδα Coaching» με σκοπό την υποστήριξη των κλάδων της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας που πλήττονταν από την παγκόσμια πανδημία.  Το 2020 προσφέραμε δωρεάν ενισχυτικές συνεδρίες Coaching σε συνανθρώπους μας των επιχειρήσεων και του κλάδου υγείας.

Φέτος, επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο/η Εκπαιδευτικός στα Νησιά του Αιγαίου με σκοπό να δείξουμε έμπρακτα την εκτίμησή μας, να τους ενισχύσουμε ατομικά και να αναδείξουμε το σπουδαίο και καταλυτικό έργο τους. Συγκεκριμένα των εκπαιδευτικών στις άκριες της επικράτειας -Ελλάδας, τον Ακρίτα Δάσκαλο/α.

Με την ευκαιρία της εθνικής επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θεωρούμε ότι όπως και τότε η εκπαίδευση των νέων ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ως κρίσιμη επιλογή για την καλλιέργεια της ελληνικής παιδείας, για τη διαφύλαξη της κουλτούρας, της εθνικής συνείδησης, της ιστορίας και της διατήρησης της φλόγας άσβεστης για την απελευθέρωση της πατρίδας , έτσι και σήμερα χρειάζεται να είναι στο επίκεντρο της εθνικής προσπάθειας, για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας μας.

Τι προσφέρουμε:

  1. ATOMIKO COACHING

Ενισχύουμε μέσω coaching με 2 ατομικές δωρεάν διαδικτυακές συνεδρίες (2 Χ 45 λεπτά ή κάθε μία) κάθε Εκπαιδευτικό που θα εγγραφεί στο πρόγραμμα για το διάστημα Μάιος – Ιούνιος 2021.

Οφέλη για τον Εκπαιδευτικό: να εξερευνήσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μιας συνεδρίας coaching με έναν αξιόπιστο και έμπιστο Coach, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα, στις νέες συνθήκες, κατά την εξάσκηση του επαγγέλματός του και να βρει με ποιο τρόπο θα ανταπεξέλθει καλύτερα προς όφελος δικό του και των μαθητών του.

  1. WORKSHOP

Με την ολοκλήρωση των συνεδριών, οι Εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν δωρεάν σε διαδικτυακό Workshop/Εργαστήριο όπου θα μυηθούν στις πιο βασικές δεξιότητες coaching ώστε να διευκολυνθούν στο έργο τους και την επικοινωνία με τους μαθητές, αλλά και στη ζωή τους γενικότερα.

Το έργο αυτό σχεδιάστηκε και προσφέρεται από τους αποφοίτους, τους φοιτητές και τους διδάσκοντες την επιστήμη και τέχνη του coaching στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  “Coaching Δεξιότητες & Εργαλεία στην Πράξη” https://bit.ly/cstpprogram  που έχει πάρει διεθνή αναγνώριση και διαπίστευση ως ACSTH από τον ηγετικό διεθνή επαγγελματικό οργανισμό των coaches, International Coaching Federation.

Κίνητρό μας είναι η ηθική μας υποχρέωση ως Ελληνίδες και Έλληνες, ως πολίτες αλλά και    ως επαγγελματίες coaches,  σε κάθε κρίση ατομική, ομαδική, εθνική, παγκόσμια, ο ρόλος μας είναι κατεξοχήν ωφέλιμος. 

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK

http://bit.ly/yourtimeofpower2021

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΥ -ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ- ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ LINK

http://bit.ly/yourtimeofpower2021

Για τη διάδοση του έργου αυτού επιθυμούμε τη συνεργασία με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και κάθε άλλο φορέα που εμπνέεται από αυτό το έργο.

Πληροφορίες και συμμετοχές: Βαρβάρα Ασημακοπούλου, +30 210 8160255,  ba@hre.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.