Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ BBC ΣΤΗ ΜΗΛΟ ΚΑΙ VIDEO CLIP ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ BBC ΣΤΗ ΜΗΛΟ ΚΑΙ VIDEO CLIP ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Τα νησιά της Ελλάδας φιλοδοξούν να δελεάσουν τους επισκέπτες αυτό το καλοκαίρι, εμβολιάζοντας όλους τους κατοίκους, αναφέρει το BBC σε ρεπορτάζ του από την Μήλο. 

Σημειώνει ακόμη ότι ο στόχος της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» είναι να μετατρέψει τα νησιά της χώρας σε ταξιδιωτικούς προορισμούς «χωρίς Covid» και πως πολλοί από τους κατοίκους της Μήλου βασίζονται στον τουρισμό και καλωσορίζουν το φιλόδοξο σχέδιο, προκειμένου το νησί να υποδεχθεί ξανά τους τουρίστες.

Μάλιστα, μέχρι τα μέσα Ιουνίου, αναμένεται να έχουν εμβολιαστεί όλοι οι κάτοικοι του νησιού αλλά και οι εποχικοί εργαζόμενοι. Το ρεπορτάζ του BBC αναμεταδόθηκε εκτενώς από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και αναδημοσιεύθηκε στην Καθημερινή. ( https://www.bbc.com/news/av/world-europe-57363386 )

Σημειώνεται ότι ανάλογο ρεπορτάζ είχε μεταδώσει σε διάφορες εκπομπές και η δημόσια τηλεόραση ΝΗΚ της Ιαπωνίας που επίσης είχε φιλοξενηθεί στο νησί.

Στο μεταξύ, γνωστός τραγουδιστής της Ουκρανίας γύρισε video clip στα Μανδράκια της Μήλου. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής του Mega «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή και προσκεκλημένη την Έρρικα Πρεζεράκου, ενώ έχουν ήδη προβληθεί και εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση με θέμα τη γαστρονομία του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.