Αρχική FedHATTA FedHATTA: “Πράσινο φως” από το υπ. Τουρισμού για το ΕΣΠΑ στα τ....

FedHATTA: “Πράσινο φως” από το υπ. Τουρισμού για το ΕΣΠΑ στα τ. γραφεία και τα τ. λεωφορεία

Celestyal Cruises

Ένα κρίσιμο αίτημα για τον ελληνικό τουρισμό, υλοποιείται

Το κρίσιμο ζήτημα της ένταξης των τουριστικών γραφείων και των τουριστικών λεωφορείων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που θα δώσει πολύτιμη ανάσα στις τουριστικές επιχειρήσεις του κλάδου σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, διεκδίκησε και πέτυχε η ομοσπονδία FedHATTA έπειτα από συστηματικές και επισταμένες προσπάθειες και επαφές της με τα υπουργεία Τουρισμού και Ανάπτυξης.

Η ένταξη των επιχειρήσεων αυτών στο ΕΣΠΑ επιβεβαιώνεται σε επιστολή του υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη προς την Ομοσπονδία αλλά και στις προφορικές διαβεβαιώσεις που έλαβε η FedHATTA από την ηγεσία του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λ. Τσιλίδης χειριζόταν το θέμα σε προσωπικό επίπεδο με τους αρμόδιους Υπουργούς, προσπαθώντας να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους ο κλάδος δεν θα έπρεπε να λείπει από την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων.

Η FedHATTA διεκδικούσε εδώ και καιρό χρηματοδότηση για τον κλάδο των Τουριστικών γραφείων και λεωφορείων και τελευταία ενέτεινε τις προσπάθειές της με αφορμή το άνοιγμα του τουρισμού αλλά και την ανάγκη για ρευστότητα, αποστέλλοντας νέες σχετικές επιστολές στα αρμόδια υπουργεία στις 16/4, 10/05 και στις 19/05.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.