Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ATHENS CAPITAL HOTEL-MGALLERY COLLECTION Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ATHENS CAPITAL HOTEL-MGALLERY COLLECTION Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ATHENS CAPITAL HOTEL-MGALLERY COLLECTION Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το Athens Capital Hotel-MGallery Collection ανοίγει τις πόρτες του στις 10 Μαΐου 2021

Η καρδιά της Αθήνας χτυπά και πάλι στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection που ανοίγει ξανά τις πόρτες του στις 10 Μαΐου για να υποδεχθεί Έλληνες και ξένους επισκέπτες στην αθηναϊκή πρωτεύουσα. Τηρώντας πιστά τα μέτρα της πολιτείας αλλά και με την εγγύηση του σήματος ALLSAFE της Accor σε συνεργασία με την SGS για την ασφάλεια όλων, το ξενοδοχείο-τοπόσημο της Πλατείας Συντάγματος υπόσχεται να παρασύρει τους φιλοξενούμενούς του σε ένα ταξίδι στον κόσμο της φιλοξενίας, της γαστρονομίας και της Τέχνης.

Μοναδική εμπειρία διαμονής

Eμπνευσμένη αρχιτεκτονική, διαχρονική αισθητική και εκλεπτυσμένη διακόσμηση χαρακτηρίζουν κάθε γωνιά του Athens Capital Hotel-MGallery Collection. Ο επισκέπτης καθώς ανακαλύπτει τους χώρους του ταξιδεύει σε σημαντικούς σταθμούς της σύγχρονης ιστορίας της πρωτεύουσας, ενώ οι υψηλού επιπέδου, προσωποποιημένες υπηρεσίες του εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή σε ένα από τα 177 δωμάτια και σουίτες του. H ζεστή ελληνική φιλοξενία εγγυάται μια πέντε αστέρων διαμονή, είτε ταξιδεύετε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, με αποκορύφωμα μια βουτιά στην infinity pool, που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του κτηρίου, με θέα που μαγεύει!

Ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες για όλη την ημέρα!

Η γαστρονομία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection με τον έμπειρο και καταξιωμένο chef Δημήτρη Μπούτσαλη να δημιουργεί ιδιαίτερες γεύσεις από το πρωί έως το βράδυ. Ξεκινώντας από το Galerie Café στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει στο νέο meeting point της πόλης premium καφέ, εκλεπτυσμένες προτάσεις φαγητού, υψηλής ποιότητας ετικέτες ποτών και κρασιού, αλλά και signature cocktails. Το εστιατόριο MFlavours φιλοξενεί εντυπωσιακές προτάσεις της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, με πιάτα που απογειώνουν τις μεσογειακές γεύσεις. Για ένα χαλαρωτικό ποτό και ένα μοναδικό γεύμα ή δείπνο με θέα  360◦ στην ατμοσφαιρική Αθήνα, υπάρχει το Mappemonde Bar & Lounge, στον δέκατο όροφο του Athens Capital Hotel – MGallery, το οποίο αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για συναντήσεις με θέα στην Αθήνα, με την εικόνα της πόλης από ψηλά να είναι ονειρική!

Ένας παράδεισος Τέχνης και πολιτισμού

Αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμπειρίας του Athens Capital Hotel-MGallery Collection αποτελεί η Τέχνη. Ένα από τα πιο σημαντικά έργα του Έλληνα γλύπτη Γεώργιου Λάππα το Mappemonde, φιλοξενείται στον δέκατο όροφο του ξενοδοχείου, ενώ οι περίπου 3.000 φιγούρες που το απαρτίζουν διατρέχουν όλους τους ορόφους στο αίθριο του ξενοδοχείου.Σημαντικό μέρος της συλλογής του ξενοδοχείου βρίσκεται και στο Galerie Café αλλά και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με έργα αναγνωρισμένων αλλά και ανερχόμενων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως οι Γιάννης Μόραλης, Γιάννης Αδαμάκος, Σπύρος Βασιλείου, Δημοσθένης Κοκκινίδης, Παναγιώτης Τέτσης, Ευγένιος Σπαθάρης, Στέφανος Νανόπουλος (ΝΑΝΟ), Γιάννης Σταύρου, Γιάννης Παπανελόπουλος, Τάσος Χώνιας, Χρήστος Μπαλούκος και Χριστόφορος Μπαλαμπανίδης, ενώ ο Βαγγέλης Χουρσόγλου εμπνευσμένος από το Iconic Object του ξενοδοχείου δημιούργησε μικρά γλυπτά συνδυάζοντας το παραδοσιακό μοτίβο του Ακροκέραμου με την αισθητική και την τεχνική της street art.

Το Athens Capital Hotel-MGallery Collection είναι έτοιμο να υποδεχθεί με ασφάλεια στις 10 Μαΐου, επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό να τους ξεναγήσει στην πιο όμορφη πλευρά της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.