Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα COLORS Hotels έφτασαν και στην Αθήνα!

Τα COLORS Hotels έφτασαν και στην Αθήνα!

Τα COLORS Hotels έφτασαν και στην Αθήνα!

Το υπέροχο 4* COLORS Hotel Athens ανοίγει στις 14/05/21!

Τα πιο cool, sexy, casual luxury δωμάτια, βρίσκονται πλέον στην πιο hip γειτονιά της Αθήνας. Στην οδό Μπενάκη 27-29 εκεί που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας, 1’ από την οδό Ακαδημίας, 5’ από την Ομόνοια, στην υπέροχη Νεάπολης Εξαρχείων. Επισκεφτείτε την πιο μοντέρνα μητρόπολη της Ευρώπης και απολαύστε την 4* διαμονή σας με την εξυπηρέτηση COLORS που γνωρίζετε και αγαπάτε.

Τα COLORS Hotels έφτασαν και στην Αθήνα!29 άνετα, casual luxury, sexy δωμάτια σε 7 κατηγορίες, από Business Economy μέχρι The Penhtouse Suite σε υπέροχες χρωματικές περιπέτειες. Σχεδιασμένα από τους PROJECT4 για όλους τους modern travellers: τον business ταξιδιώτη που θέλει να βρίσκεται δίπλα σε όλα, το ζευγάρι που θέλει να ζήσει τον παλμό στο κέντρο της πόλης, την παρέα που λατεύει το nightlife της Αθήνας και την οικογένεια που θέλει επισκεφτεί όλα τα αξιοθέατα.

Ζήστε την Αθήνα σαν ντόπιος, μείνετε στο πιο hip σημείο της πόλης, ξεκουραστείτε αληθινά στα άνετα, λειτουργικά, COLORS δωμάτιά μας και ξυπνήστε ανανεωμένοι για να αδράξετε τη μέρα!

Απολάυστε τη μοναδική casual luxury εξυπηρέτηση των COLORS Hotels, με το υπέροχο design των PROJECT4 στην πιο hot μητρόπολη της Ευρώπης.

Τα COLORS Hotels έφτασαν και στην Αθήνα!Το βραβευμένο design, η κεντρική τοποθεσία, οι προσωποποιημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και η μοναδική COLORS φιλοξενία έχουν κάνει τα COLORS Hotels Greece το πλέον αγαπητό brand ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη, συνώνυμο του style, του coolness και της μοναδικής φιλοξενίας.

Μετά από τα 3 μοναδικά: COLORS Urban Hotel, COLORS Central Ladadika και COLORS Thessaloniki Living στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, η τρομερή ομάδα των COLORS Hotels Greece ανοίγει το τέταρτο μέλος της οικογένειας στο πιο καίριο σημείο της Ελλάδας, το κέντρο της Αθήνας!

Αθήνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.