Αρχική Forum Στο Posidonia Sea Tourism Forum 2021 οι μεγάλες προκλήσεις του παγκόσμιου κλάδου...

Στο Posidonia Sea Tourism Forum 2021 οι μεγάλες προκλήσεις του παγκόσμιου κλάδου της κρουαζιέρας

6ο Posidonia Sea Tourism Forum

Στο Posidonia Sea Tourism Forum 2021 οι μεγάλες προκλήσεις του παγκόσμιου κλάδου της κρουαζιέρας, την ώρα που ελληνικά, κυπριακά και ισραηλινά λιμάνια ετοιμάζονται να υποδεχθούν και πάλι τους επιβάτες κρουαζιέρας

Οι επικεφαλής ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας του κόσμου θα συμμετάσχουν στη συζήτηση του πρώτου online πάνελ με το οποίο θα ανοίξουν οι εργασίες του 6ου Posidonia Sea Tourism Forum στις 25 Μαΐου.

Τα ηγετικά στελέχη του κλάδου θα παρουσιάσουν τις πρωτοβουλίες των εταιρειών τους για τη λειτουργία της κρουαζιέρας στην μετά την πανδημία εποχή, καθώς και το όραμά τους για την επανεκκίνηση, τα μέτρα και τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που θα εφαρμόζουν οι εταιρείες τους σε αυτήν την μεταβατική περίοδο. Θα συζητήσουν, επίσης, τους λόγους για τους οποίους η Ανατολική Μεσόγειος αναδεικνύεται φέτος σε hotspot της κρουαζιέρας, με την περιοχή να φιλοξενεί το 2021 τα περισσότερα δρομολόγια κρουαζιέρας στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.