Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην Πολωνία ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης

Στην Πολωνία ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης

Επίσκεψη στη Πολωνία -την πρώτη Έλληνα Υπουργού Τουρισμού-  πραγματοποιεί ο κ. Χάρης Θεοχάρης με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής ροής από την Πολωνία προς την Ελλάδα, μια ανάσα από την επίσημη επανεκκίνηση του Ελληνικού Τουρισμού για το 2021. 

Σήμερα, Πέμπτη 6 Μαΐου, ο κ. Θεοχάρης θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των σημαντικότερων τουριστικών οργανισμών της χώρας, ενώ παράλληλα θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων σε δημοφιλή ΜΜΕ της Πολωνίας. 

Την Παρασκευή 7 Μαϊου, το πρωί, ο κ. Υπουργός, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, υπεύθυνο για θέματα Τουρισμού, κ. AndrzejGut-Mostowy, όπου θα συζητηθούν θέματα περαιτέρω ανάπτυξης της τουριστικής κίνησης από την Πολωνία. Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο επισκέπτονται τη χώρα μας περισσότεροι από 1 εκατ. Πολωνοί τουρίστες, κατατάσσοντας μάλιστα την Πολωνία στην 5η θέση των χωρών προέλευσης επισκεπτών. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Υπουργός,στην Ελληνική Πρεσβεία στη Βαρσοβία, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον κ.Aleksander Pociej, Πρόεδρο της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τον κ. DanielMilewski, Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας Πολωνο-Ελληνικής Φιλίας και Bουλευτή Κυβερνώντος κόμματος “Νόμος και Δικαιοσύνη”, τον κ. Jan Kanthak, Αντιπρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδoς, Bουλευτή του κόμματος “Αλληλέγγυος Πολωνία” καθώς και τον κ. Patryk Panasiuk, Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδος. 

Παράλληλα κατά τη διήμερη επίσκεψη ο κ. υπουργός θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων αλλά και τουριστικών οργανισμών και επιχειρήσεων: 

  • Beniamin Vafidis, Marketing and MICE Director της Mouzenidis, η οποία έχει παρουσία στην Πολωνία από το 2017.
  • Pawel Niewladomski, Πρόεδρος του Τουριστικού Επιμελητηρίου Πολωνίας
  • Marcin Dymnicki, CEO και NataliaRodrez,  Marketing Manager τουμεγαλύτερου τουριστικού οργανισμούτης χώρας, TUI Πολωνίας.
  • Adam Banczerowski, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης τουτουριστικού oργανισμού Itaka.
  • Maciej Nykiel, CEO και ιδιοκτήτης του Nekera.
  • Wojciech Skoczyński, CEO και JacekSocha, Επικεφαλής του Τμήματος Συμβολαίων του Grecos Holidays, που δραστηριοποιείται αποκλειστικά με ταξίδια στην Ελλάδα.
  • Michal Fijot, Chief Commercial Officer της LOT Airlines.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.