Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ντεμπούτο με ρεκόρ κρατήσεων για το Norwegian Prima που αναδεικνύεται στο...

Ντεμπούτο με ρεκόρ κρατήσεων για το Norwegian Prima που αναδεικνύεται στο πιο περιζήτητο κρουαζιερόπλοιο της NCL

 Το πρώτο από τα έξι πλοία επόμενης γενιάς καταρρίπτει τα ρεκόρ ημερήσιων κρατήσεων και πρώτης εβδομάδας κρατήσεων στην 54χρονη ιστορία της εταιρείας

 Οι εντυπωσιακές επιδόσεις των πωλήσεων της NCL επιβεβαιώνουν την ισχυρή ζήτηση για ταξίδια κρουαζιέρας

Η Norwegian Cruise Line (NCL), πρωτοπόρος στην παγκόσμια κρουαζιέρα, έρχεται να αλλάξει και πάλι τα δεδομένα στην εμπειρία των διακοπών με κρουαζιερόπλοιο, με την παρουσίαση του Norwegian Prima, το οποίο αναδεικνύεται στο πιο περιζήτητο έως σήμερα κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, με κρατήσεις ρεκόρ τόσο κατά την πρώτη ημέρα όσο και συνολικά κατά την πρώτη εβδομάδα πωλήσεων.

Με τα ταξίδια του να ξεκινούν τον Αύγουστο του 2022, το Norwegian Prima, το πρώτο από τα έξι πλοία της νέας κατηγορίας Prima της NCL, θα προσφέρει στους επισκέπτες συναρπαστικά δρομολόγια, το υψηλότερο επίπεδο προσωπικού και την μεγαλύτερη αναλογία χώρου ανά επισκέπτη από κάθε νέο κρουαζιερόπλοιο στις σύγχρονες και premium κατηγορίες κρουαζιέρας, αλλά και σημαντικές «πρωτιές» για την εταιρεία, με την Ocean Boulevard, το Indulge Food Hall, το Concourse, την Infinity Beach και το Oceanwalk.

«Κάθε πτυχή του Norwegian Prima, από την πλώρη έως την πρύμνη, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον επισκέπτη», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line, Harry Sommer και πρόσθεσε: «Με αυτό το πλοίο παγκόσμιας κλάσης, παρέχουμε στους επισκέπτες μας περισσότερους ανοιχτούς χώρους, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, μελετημένο σχεδιασμό και ποικιλία εμπειριών που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Οι επιδόσεις-ρεκόρ στις πωλήσεις μας αποτελούν σαφή ένδειξη του ενθουσιασμού των επισκεπτών μας για επιστροφή στις θάλασσες και της σημαντικής ζήτησης για μια εξαιρετική εμπειρία διακοπών».

Το Norwegian Prima δεν θα προσφέρει απλώς τη μεγαλύτερη ποικιλία κατηγοριών για σουίτες που διατίθενται σε κρουαζιερόπλοιο, αλλά φιλοξενεί και ένα ανασχεδιασμένο The Haven by Norwegian, το premium concept της NCL για ένα πλοίο μέσα στο πλοίο (ship-within-a-ship). Το Haven θα διαθέτει μεγαλύτερο χώρο υπαίθριου καταστρώματος, μια εκπληκτική πισίνα υπερχείλισης με θέα στη θάλασσα και ένα υπαίθριο σπα με σάουνα με γυάλινους τοίχους.

«Το Norwegian Prima αποδικνύεται ήδη ότι αλλάζει τα δεδομένα για την NCL», τόνισε ο κ. Sommer και κατέληξε: «Έως τώρα, το Norwegian Bliss, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2018,  είχε την πρωτιά για τις περισσότερες κρατήσεις την πρώτη μέρα πωλήσεων. Πλέον, το Norwegian Prima ξεπέρασε αυτή την επίδοση διπλασιάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ. Μάλιστα σχεδόν το 20 τοις εκατό των κρατήσεων είναι για τις σουίτες του Haven, γεγονός που υποδηλώνει την επιθυμία για κορυφαίες εμπειρίες».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλοία Norwegian Cruise Line και τα δρομολόγια τους, ή για κράτηση κρουαζιέρας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ncl.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.