Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στη Γαλλία

Επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στη Γαλλία

Χάρης Θεοχάρης

Επίσκεψη στη Γαλλία πραγματοποίησε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2021. Συνεχίζοντας την περιοδεία του σε χώρες με πολύ μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, στο Παρίσι ο Υπουργός είχε συναντήσεις με τον Γάλλο ομόλογό του και με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και των μεγαλύτερων tour operators της Γαλλίας. Επίσης, κατά την παραμονή του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο κ. Θεοχάρης παραχώρησε σειρά συνεντεύξεων σε γαλλικά και διεθνή Μedia.

Η επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού στη Γαλλία εντάσσεται στην προσπάθεια προώθησης της επανεκκίνησης του Ελληνικού Τουρισμού και του ασφαλούς ανοίγματός του για το καλοκαίρι του 2021. Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο κ. Θεοχάρης στο Delphi Economic Forum, «η γαλλική αγορά είναι ιδιαίτερα ένθερμη για την επανέναρξη της τουριστικής κίνησης προς την Ελλάδα και βρίσκεται στην πρώτη θέση όσον αφορά στις κρατήσεις».

Ο Υπουργός Τουρισμού στο Παρίσι συνάντησε τον Υπουργό Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων της γαλλικής κυβέρνησης κ. Jean-Baptiste Lemoyne, καθώς και συνομιλίες με τον Γενικό Διευθυντή του τουριστικού Οργανισμού Héliades κ. Jean Brajon και με εκπροσώπους των tour operators NG και Karavel- Fram.

Μετά από γεύμα εργασίας με ανώτατα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Air France, την Παρασκευή 21 Μαΐου, ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα έχει συνάντηση με τον Product Manager του tour operator Thalasso No1- Ôvoyage κ. Sami Guenaoui.

Ενδιάμεσα, ο Υπουργός Τουρισμού θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε γαλλικά ΜΜΕ. Ενδεικτικά αναφέρονται Μedia όπως η εφημερίδα Le Figaro, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ένωση Europress, το Tourmag, η L’Echo Touristique, το οικονομικό περιοδικό Challenges, το Le Quotidien du Tourisme κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.