Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Xenodocheio Milos

Xenodocheio Milos

Το νέο boutique hotel “Xenodocheio Milos” 5 αστέρων που κατασκευάζει η Intrakat σε ένα πολύ όμορφο νεοκλασικό κτήριο πίσω από την Παλιά Βουλή βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής.

Με βάση τις αρχικές πληροφορίες το όνομα του ξενοδοχείου είχε τεθεί ως Athens Townhouse, ωστόσο, η διαχειρίστρια εταιρεία Epoque Collection φέρεται να έχει επιλέξει το όνομα «Xenodocheio Milos». Τούτο, καθώς παραπέμπει συνειρμικά σε… συνέχεια του περίφημου εστιατορίου Milos στην Αθήνα (Hilton) αλλά και των υπόλοιπων αντίστοιχων χώρων σε άλλες πόλεις ανά τον κόσμο.

Το νέο 5άστερο Xenodocheio Milos θα είναι 45 κλειδιών, στο 3ώροφο διατηρητέο κτίριο ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Αναμένονταν να ολοκληρωθεί από πέρυσι, αλλά οι διαδικασίες προχώρησαν με πιο αργό ρυθμό και λόγω των έκτακτων συνθηκών που ανέκυψαν με την πανδημία. Η Intrakat μίσθωσε το εν λόγω ακίνητο μετά από σχετικό διαγωνισμό το 2017 με σκοπό να το μετατρέψει σε boutique τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, με το κόστος της επένδυσης να φτάνει περί τα 7 εκατ. ευρώ.

 Έτσι κι αλλιώς βέβαια, ο όμιλος έχει ειδίκευση σε τουριστικά projects με ανάπτυξη ανάλογων επενδύσεων, όπως στη Μύκονο, στην Οδό Μητροπόλεως επίσης στο κέντρο της Αθήνας κ.λπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.