Αρχική Αεροπορικά Νέα Scoot: Έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στον κόσμο που αποκτά...

Scoot: Έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στον κόσμο που αποκτά Diamond Status από την APEX Health Safety

H Scoot απλώνει τα φτερά της στην Ευρώπη και επιλέγει την Αθήνα ως τον πρώτο της ευρωπαϊκό προορισμό

Η APEX Health Safety, σε συνεργασία με την SimpliFlying , απένεμε στην Scoot το καθεστώς Diamond καθιστώντας την ως την πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στον κόσμο που λαμβάνει το εν λόγω καθεστώς υγειονομικής ασφάλειας.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε από την Airline Passenger Experience Association (APEX), μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς αεροπορικές ενώσεις στον κόσμο και την εταιρεία αεροπορικής στρατηγικής SimpliFlying. Αξιολογώντας τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας που υιοθέτησε η Scoot κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, κατέληξε σε μια λίστα ελέγχου 58 σημείων που περιλάμβαναν 10 στάδια του ταξιδιού των πελατών όπως το check-in και άλλες διαδικασίες πριν από και μετά την αναχώρηση κάθε αεροσκάφους. Τα πρότυπα της APEX βασίζονται σε ανεξάρτητα, επικυρωμένα και πιστοποιημένα μέτρα ασφάλειας.

Ο Campbell Wilson, Διευθύνων Σύμβουλος της Scoot, δήλωσε σχετικά: «Η Scoot έχει δεσμευτεί να παρέχει στους πελάτες το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης όταν ταξιδεύουν. Από την αρχή της πανδημίας, έχουμε βελτιώσει τις διαδικασίες και εφαρμόσαμε μέτρα σε όλη τη διαδρομή του πελάτη που περιλαμβάνουν τον αυξημένο καθαρισμό και αποστάσεις, το ανέπαφο check in και την ηλεκτρονική παραγγελία ποτού και φαγητού εντός πτήσης. Η Scoot είναι περήφανη που είναι η πρώτη εταιρεία χαμηλού κόστους στον κόσμο που έλαβε την υψηλότερη διάκριση Diamond και είμαστε ενθουσιασμένοι από αυτήν την επιβεβαίωση των προσπαθειών μας για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού μας».

«Τα εντυπωσιακά μέτρα της Scoot για την υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιών, συμπεριλαμβανομένου και των μέτρων ασφαλούς απόστασης που εφαρμόζονται στο ταξίδι αποδεικνύει ότι η Scoot λειτουργεί με βάση το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας επιβατών», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της APEX, Dr. Joe Leader. «Για τις δεκάδες ενέργειες που έγιναν με γνώμονα την ασφάλεια των ταξιδιωτών, είμαστε περήφανοι που απονέμεται στο Scoot το καθεστώς ασφάλειας υγείας Diamond της APEX.

“Η Scoot έχει ανεβάσει τον πήχη στις εταιρείες χαμηλού κόστους ειδικά από τη στιγμή που λαμβάνει το πιστοποιητικό Diamond της APEX. Μέτρα όπως ο εμβολιασμός όλου του προσωπικού, οι ανέπαφες υπηρεσίες μέσα στο αεροσκάφος και η δημιουργία ενός πλαισίου αξιολόγησης κινδύνου Covid-19 που λειτουργεί όλες τις ώρες, κάνει την αεροπορική εταιρεία Scoot να ξεχωρίζει”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SimpliFlying, Shashank Nigam ενώ προσθέτει. “Η λήψη αυτών των μέτρων για τη διασφάλιση της ασφάλειας της υγείας θα βοηθήσει τη Scoot να ενισχύσει την εμπιστοσύνη που της έχουν οι ταξιδιώτες της”.

Σε μια αξιολόγηση ασφάλειας της Scoot από την Airline Ratings, μια διεθνή ιστοσελίδα αξιολόγησης ασφάλειας και αξιολόγησης προϊόντων της αεροπορικής εταιρείας, η Scoot έλαβε επτά αστέρια τόσο στην ασφάλεια όσο και στη συμμόρφωση υγειονομικών μέτρων για τον Covid-19. Το σύστημα αξιολόγησης ασφάλειας λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως τα αρχεία θανάτου και συμβάντων της αεροπορικής εταιρείας, ελέγχους από φορείς της διοίκησης, κορυφαίες ενώσεις, καθώς και τη συμμόρφωση της αεροπορικής εταιρείας με τα διεθνή πρότυπα για την καταπολέμηση του Covid-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.