Αρχική Αεροπορικά Νέα Η United Airlines προσθέτει νέες πτήσεις προς την Κροατία, την Ελλάδα και...

Η United Airlines προσθέτει νέες πτήσεις προς την Κροατία, την Ελλάδα και την Ισλανδία, καθώς οι χώρες αρχίζουν να “ανοίγουν” για εμβολιασμένους ταξιδιώτες

United Airlines

Η United είναι η μοναδική εταιρεία που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να ανεβάζουν τα έγγραφα του εμβολιασμού τους στην εφαρμογή της για κινητά και στην ιστοσελίδα της Travel-Ready Center

Οι νέες εποχικές πτήσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν τον Ιούλιο και είναι ήδη διαθέσιμες για την αγορά εισιτηρίων.

Η United Airlines προσθέτει 3 νέες πτήσεις στο διεθνές δίκτυό της, δίνοντας περισσότερες επιλογές για το καλοκαίρι στους ταξιδιώτες, με απευθείας δρομολόγια σε χώρες που ξεκινούν να “ανοίγουν” για εμβολιασμένους ταξιδιώτες. Ξεκινώντας τον Ιούλιο 2021, η United θα προσφέρει νέες απευθείας πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου Newark Liberty International Airport και του Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Αθήνας από το αεροδρόμιο Washington Dulles International Airport και μεταξύ του Chicago O’Hare International Airport και του Ρέικιαβικ της Ισλανδίας – με την προϋπόθεση της κυβερνητικής έγκρισης.

Η σελίδα Travel-Ready Center  της United δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να ανεβάσουν τα αποτελέσματα των τεστ COVID-19, καθώς και τα έγγραφα του εμβολιασμού τους, ώστε αυτά να πιστοποιούνται πριν από το check-in, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να έχουν την κάρτα επιβίβασης πριν μεταβούν στο αεροδρόμιο. Η United είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει αυτήν την απρόσκοπτη υπηρεσία μέσω της εφαρμογής της για κινητά.

Η προσθήκη των νέων αυτών δρομολογίων αντανακλά το αυξανόμενο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι πελάτες της United τον προηγούμενο μήνα, βάσει των αναζητήσεων στο United.com για πτήσεις προς την Κροατία, την Ελλάδα και την Ισλανδία, που σημείωσαν αύξηση σε ποσοστό 61%. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ξεκινήσουν από σήμερα τις κρατήσεις τους μέσω του United.com και της εφαρμογής United mobile app.    

“Καθώς χώρες σε όλο τον κόσμο ξεκινούν τη διαδικασία του “ανοίγματος”, οι ταξιδιώτες που έχουν σκοπό την αναψυχή, ανυπομονούν να πραγματοποιήσουν την απόδραση που περιμένουν εδώ και πολύ καιρό, σε νέους διεθνείς προορισμούς.” είπε ο Patrick Quayle, Αντιπρόεδρος διεθνούς δικτύου & αεροπορικών συμμαχιών. “Τα τρία αυτά νέα δρομολόγια “ξεκλειδώνουν” τη φυσική ομορφιά των προορισμών για τους επισκέπτες. Είναι επίσης η πιο επίκαιρη ένδειξη των γρήγορων  αντανακλαστικών της United για να ξαναχτίσει το δίκτυό της.”

………….

Ελλάδα

Η United διευρύνει τις συνδέσεις της με την Αθήνα με καθημερινές πτήσεις από τη Ουάσινγκτον, μέσω του αεροδρομίου Washington Dulles International Airport από την 1η Ιουλίου (ανατολική κατεύθυνση) & 2 Ιουλίου 2021 (δυτική κατεύθυνση) έως και τις 3 Οκτωβρίου (ανατολικά) & 4 Οκτωβρίου 2021 (δυτικά).

Το νέο αυτό δρομολόγιο σηματοδοτεί την πρώτη καθημερινή απευθείας σύνδεση μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Αθήνας. Το δρομολόγια είναι προγραμματισμένα βάσει και των συνδέσεων από το αεροδρόμιο Washington Dulles με περισσότερες από 95 πόλεις στη Β. Αμερική και θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner – με θέσεις all-aisle-access Polaris business και United Premium Plus.

Το νέο δρομολόγιο Αθήνα-Ουάσινγκτον προστίθεται στο υπάρχον καθημερινό θερινό δρομολόγιο της United από τη Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο Newark Liberty International Airport) προς την Αθήνα, το οποίο και επανέρχεται στις 3 Ιουνίου (ανατολική κατεύθυνση) & 5 Ιουνίου (δυτική).

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ATH) – Washington Dulles International Airport (IAD)

Αριθμός Πτήσης

Ημέρες

Δρομολόγιο 

Αναχώρηση 

Άφιξη

Τύπος Αεροσκάφους

Ημερομηνίες δρομολογίου 

UA983 

Καθημερινά

ATH – IAD 

12:05 

16:05 

Boeing 787-8 

2 Jul – 4 Oct 2021 

UA982 

Καθημερινά

IAD – ATH 

17:35 

10:20+1 

Boeing 787-8 

1 Jul – 3 Oct 2021 

Οι ημερομηνίες και οι ώρες υπόκεινται σε ενδεχόμενες αλλαγές.

Οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες ενδέχεται να υπόκεινται ακόμη σε περιορισμούς της χώρας προορισμού – καραντίνα, ιατρικά τεστ, περιορισμούς κυκλοφορίας ή άλλους υποχρεωτικούς κανονισμούς. Οι πελάτες της United θα πρέπει να επισκεφθούν για συγκεκριμένες λεπτομέρειες το σύνδεσμο Destination Travel Guide. 

Η δέσμευση της United για ένα ασφαλές ταξίδι

Η United έχει την υγεία και την ασφάλεια ως προτεραιότητα για το ταξίδι κάθε πελάτη της, με στόχο ένα πρωτοποριακό για τον κλάδο πρότυπο καθαριότητας μέσω του προγράμματος CleanPlus της εταιρείας. 

Σε συνεργασία με την Clorox και την Cleveland Clinic προκειμένου να επαναπροσδιορίσει τις διαδικασίες καθαρισμού, υγιεινής και ασφάλειας από το στάδιο του check-in ως την προσγείωση, η  United έχει εφαρμόσει περισσότερες από 12 νέες πρακτικές, πρωτόκολλα και καινοτομίες, σχεδιασμένες για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζόμενων. Για τη διευκόλυνση των ταξιδιωτών ως προς την είσοδό τους σε διαφορετικούς προορισμούς και την αναζήτηση εγκαταστάσεων για τη διενέργεια ιατρικών τεστ, στη διάθεση των ταξιδιωτών είναι το Travel Ready Center της United.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.