Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Delta ξεκινά και πάλι τις πτήσεις προς Ελλάδα καθώς η Κυβέρνηση...

Η Delta ξεκινά και πάλι τις πτήσεις προς Ελλάδα καθώς η Κυβέρνηση ξανανοίγει τα σύνορα για τους επισκέπτες από τις ΗΠΑ

  • Ο πρώτος αμερικανικός αερομεταφορέας που ξαναρχίζει τις πτήσεις προς Αθήνα
  • Καθημερινές πτήσεις για Νέα Υόρκη (JFK) και μια νέα σύνδεση με Ατλάντα αυτό το καλοκαίρι

Η Delta Air Lines επιστρέφει τον επόμενο μήνα στην Αθήνα, έπειτα από παραπάνω από ένα χρόνο από την ημέρα που η πανδημία του COVID-19 οδήγησε σε διακοπή τις διεθνείς πτήσεις. Η επανεκκίνηση των πτήσεων έρχεται μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Κυβέρνησης ότι ανοίγει ξανά τα σύνορα για ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που έχουν κάνει εμβόλιο ή έχουν αρνητικό αποτέλεσμα σε PCR test που πραγματοποιήθηκε έως και 72 ώρες πριν το ταξίδι τους.

Καθώς η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες -μετά την Ισλανδία- που ξανανοίγουν για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες (εμβολιασμένους ή με αρνητικό PCR test), η Delta θα προσφέρει και μία καθημερινή, απευθείας πτήση μεταξύ Αθήνας και Ατλάντα, που είναι η έδρα της αεροπορικής εταιρείας, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες για πιο ασφαλή επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας αλλά και για παγκόσμια ανάρρωση από την πανδημία.

Η πτήση αυτή θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου και θα συμπληρώσει την καθημερινή, απευθείας πτήση μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος και του Διεθνούς Αερολιμένα της Νέα Υόρκης John F. Kennedy, η οποία ξεκινά στις 29 Μαΐου 2021.

«Ξέρουμε πόσο ανυπομονούν οι πελάτες μας να επανακτήσουν τη ζωή τους -κι αυτό, για πολλούς, σημαίνει να ξαναρχίσουν να ταξιδεύουν», είπε ο Joe Esposito, S.V.P. – Network Planning. «Στην Ελλάδα, με τους αρχαιολογικούς τόπους και τις παραλίες των νησιών που είναι ιδιαίτερα ελκυστικές στους Αμερικανούς επισκέπτες, υπάρχουν πολλά που μπορεί να απολαύσει κανείς. Η Delta είναι έτοιμη να επανασυνδέσει τους ταξιδιώτες  μεταξύ των δύο χωρών και, όπως πάντα, η ασφάλεια των πελατών μας και των αγορών που εξυπηρετούμε αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητά μας».

Και οι δύο διαδρομές θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A330-300, 293 θέσεων, με τα εντελώς επίπεδα κρεβάτια στη Delta One, και τις υπηρεσίες Delta Comfort+ και Main Cabin, που αμφότερες διαθέτουν άνετες οθόνες και ποικιλία επιλογών on-demand σε ταινίες, τηλεοπτικά σόου και μουσική. Οι πτήσεις θα εκτελούνται σε συνεργασία με τους συνεργάτες της Delta: Air France, KLM και Virgin Atlantic. Η τελευταία χρονιά που η Delta πετούσε μεταξύ Αθήνας και Αλτάντα ήταν το 2011.

Η είσοδος στις ΗΠΑ, για τους ταξιδιώτες από την Ελλάδα ή για όσους βρίσκονται πριν το ταξίδι για 14 ημέρες και πάνω σε Ευρωπαϊκές χώρες που καλύπτονται από τη συνθήκη Schengen, δεν επιτρέπεται ακόμη.

Από την αρχή της πανδημίας, η Delta υιοθέτησε περισσότερα από 100 μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Delta CareStandard, για να προστατεύσει τους πελάτες και τους υπαλλήλους της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μεταξύ αυτών και τα παρακάτω:

  • Η υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου ή κατάλληλης μάσκας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Κορυφαίας τεχνολογίας συστήματα ανακυκλοφορίας του αέρα στην καμπίνα, με φίλτρα HEPA που απορροφούν περισσότερο από 99,99% των σωματιδίων του αέρα, μεταξύ των οποίων ιούς και βακτήρια, σε όλες τις υπερατλαντικές πτήσεις (και στις περισσότερες πτήσεις του δικτύου της Delta)
  • Συχνή απολύμανση της καμπίνας
  • Προσφορά σταθμών απολύμανσης χεριών σε όλο το ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της πτήσης. Υγρά μαντηλάκια Purell δίνονται στους πελάτες κατά την επιβίβαση, ενώ έχουμε περιορίσει τα σημεία επαφής μεταξύ πελατών και υπαλλήλων, προσφέροντας δυνατότητα ανέπαφης πληρωμής για όλες τις αγορές που γίνονται κατά την πτήση.
  • Επανασχεδιασμός των υπηρεσιών μας κατά τη διάρκεια της πτήσης ώστε να φροντίσουμε για την ασφαλή τους παράδοση στους ταξιδιώτες.

Οι πελάτες έχουν μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ να προγραμματίσουν και να αναπρογραμματίσουν τα ταξίδια τους με μια (κορυφαία για τον κλάδο) επέκταση πίστωσης, σε όλα τα εισιτήρια που λήγουν μέσα στο 2021 και όλα τα εισιτήρια που θα αγοραστούν μέσα στο 2021, έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2022. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Delta, παρακαλούμε επισκεφτείτε το delta.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.