Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου και Προέδρου σε έργα της Π.Ε στην Βιάννο

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου και Προέδρου σε έργα της Π.Ε στην Βιάννο

Celestyal Cruises

Τον Δήμο Βιάννου επισκέφθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλο Μπαριτάκη, για τα εκτελούμενα έργα από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.  Συγκεκριμένα βρέθηκαν στην Ψαρή Φοράδα όπου με ικανοποιητικούς ρυθμούς ολοκληρώνεται το νέο Περιφερειακό Ιατρείο της περιοχής παρουσία της Προέδρου της  Κοινότητας Καλαμίου  Μαριάνθης Αποστολάκη,  αλλά και στον Χόνδρο για την αποκατάσταση του επαρχιακού δικτύου από την επαρχιακή οδό 33 έως τον οικισμό του Χόνδρου.

Το έργο, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Κρήτης, αφορά την κατασκευή του «Περιφερειακού Ιατρείου Ψαρής Φοράδας» ενός μονώροφου κτηρίου σε παραλληλεπίπεδη μορφή (29,60 Χ 14,73 μ.), συνολικού εμβαδού στεγασμένων χώρων 95,75 τ.μ και αποτελείται από δύο Ιατρεία -Εξεταστήρια, χώρο εισόδου/αναμονής των ασθενών με ένα λουτρό προδιαγραφών ΑΜΕΑ.

Το Περιφερειακό Ιατρείο Ψαρής Φοράδας, αρμοδιότητας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, προβλέπεται σε θέση εντός σχεδίου του οικισμού Σινδωνία. Το οικόπεδο παραχωρήθηκε από την ενορία της Ψαρής Φοράδος  στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια, έκτασης 400,63 τ.μ. και βρίσκεται δυτικά της εκκλησίας της Αγίας Μαρίνας .

Στο επαρχιακό δίκτυο προς Χόνδρο γίνεται αποκατάσταση της οδού από τις  καταπτώσεις βράχων κατά την διάρκεια του χειμώνα, αλλά και εργασίες  διαπλάτυνσης της οδού,  της προκειμένου να παρέχεται μεγαλύτερη ασφάλεια προς τους διερχόμενους οδηγούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.