Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε δύο διεθνείς εικονικές τουριστικές εκθέσεις ως φιλοξενούμενος...

Συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε δύο διεθνείς εικονικές τουριστικές εκθέσεις ως φιλοξενούμενος συνεκθέτης του ΕΟΤ

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει σε δύο διεθνείς εικονικές (virtual) τουριστικές εκθέσεις ως φιλοξενούμενος συνεκθέτης του ΕΟΤ:

ΙΤΒ Berlin NOW 2021, Βερολίνο Γερμανίας, διεξαγωγή 9-12.03.2021 (η λειτουργία της πλατφόρμας συνεχίζεται μέχρι τις 31.05.2021) και,

27th International Mediterranean Tourism Market (IMTMVirtual, Τελ Αβίβ Ισραήλ, διεξαγωγή 15-16.03.2021 (η λειτουργία της πλατφόρμας συνεχίζεται μέχρι τις 16.06.2021)

Η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε δυναμικά την παρουσία της στην διεθνή εικονική έκθεση ITB Berlin NOW 2021www.itb-now.com με ημερομηνίες διεξαγωγής από τις 09.03.2021 έως τις 12.03.2021, λαμβάνοντας αισιόδοξες ενδείξεις για την πρόθεση των ταξιδιωτών να επιλέξουν την Αττική για τις διακοπές τους μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στην εικονική έκθεση ως φιλοξενούμενος συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν το πλούσιο θεματικό και γεωγραφικό τουριστικό χαρτοφυλάκιο της Αττικής, ως επιλογή διακοπών σύντομης διάρκειας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ενημέρωσαν τους ενδιαφερομένους για τα μέτρα ασφάλειας των ταξιδιωτών που ισχύουν στη χώρα μας, στέλνοντας στην αγορά θετικό μήνυμα για την υποδοχή και ασφαλή φιλοξενία των επισκεπτών της το 2021.

Στο ψηφιακό περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής φιλοξενήθηκαν επίσης ως συνεκθέτες, ο Δήμος Πόρου όπως και εκπρόσωποι από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος και το Product Club “Attica Food and Wine Experience”, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνδρομή τους στην θετική παρουσίαση της Αττικής στο διεθνές τουριστικό κοινό.

Στο πλαίσιο συμμετοχής της Π.Α. στην εικονική έκθεση, πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών και διαδικτυακών επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β) με τουριστικούς επαγγελματίες και τουριστικούς δημοσιογράφους και bloggers, από όλο τον κόσμο. Οι επαφές και η δικτύωση με τους ενδιαφερόμενους θα συνεχίζονται καθ’ όλη την περίοδο λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας, ήτοι μέχρι και τις 31.05.2021.

Αμέσως μετά, η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στη διεθνή εικονική έκθεση ΙΜΤΜ Virtual 2021www.imtm-telaviv.com με ημερομηνίες διεξαγωγής από τις 16 έως τις 17.03.2021, στοχεύοντας στην προσέλκυση επισκεπτών στην Αττική από την πολύ σημαντική αγορά του Ισραήλ, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στην εικονική έκθεση ως φιλοξενούμενος συνεκθέτης του ΕΟΤ. Μαζί με την Περιφέρεια Αττικής στο εικονικό της περίπτερο, ως συνεκθέτης της, συμμετείχε η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν το πλούσιο θεματικό και γεωγραφικό χαρτοφυλάκιο της Αττικής ως επιλογή διακοπών σύντομης διάρκειας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ενημέρωσαν τους ενδιαφερομένους για τα μέτρα ασφάλειας των ταξιδιωτών που ισχύουν στη χώρα μας, στέλνοντας στην αγορά θετικό μήνυμα για την υποδοχή και ασφαλή φιλοξενία των επισκεπτών της το 2021.

Παράλληλα, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), φρόντισε για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις πολλές επιλογές δραστηριοτήτων που προσφέρει η επιλογή της πρωτεύουσας, στους επισκέπτες της.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται επαφές και διαδικτυακές επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β) με τουριστικούς επαγγελματίες και τουριστικούς δημοσιογράφους και bloggers από την αγορά του Ισραήλ. Οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους θα συνεχίζονται καθ’ όλη την περίοδο λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας, ήτοι μέχρι και τις 16.06.2021.

Θερμές ευχαριστίες για τις προσκλήσεις συμμετοχής και την όπως πάντα αγαστή συνεργασία τους, προς τις κεντρικές Υπηρεσίες του ΕΟΤ και τις Υπηρεσίες Εξωτερικού του ΕΟΤ Γερμανίας και Ισραήλ, για την ευκαιρία προβολής της Αττικής και των επιμέρους προορισμών της στο διεθνές τουριστικό κοινό.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version