Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΤΕΚ: Ζητούμε άρση της  απαγόρευσης διαμονής Κυπρίων στα Ξενοδοχεία

ΣΤΕΚ: Ζητούμε άρση της  απαγόρευσης διαμονής Κυπρίων στα Ξενοδοχεία

Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου
Celestyal Cruises

Ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου) χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για επαναλειτουργία των χώρων εστίασης, θεωρώντας ότι η απόφαση αυτή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, τηρουμένων των αυστηρών πρωτοκόλλων από τις επιχειρήσεις.

Παράλληλα όμως, επιθυμεί να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του, γιατί δεν έχουν δρομολογηθεί οι ανάλογες ενέργειες για άρση της απαγόρευσης διαμονής Κυπρίων σε τουριστικά καταλύματα.

Η Ξενοδοχειακή Βιομηχανία έχοντας πάντοτε σαν πρώτιστο μέλημα την προστασία της υγείας και της ασφάλειας τόσο των εργαζομένων στην τουριστική βιομηχανία, όσο και των πελατών της, έχει υιοθετήσει και τηρεί αυστηρότερα πρωτόκολλα από αυτά που καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας.

Ο ΣΤΕΚ ευελπιστεί ότι το κράτος θα αναθεωρήσει άμεσα τη μέχρι τώρα πολιτική του, ώστε να άρει την αδικία που παρατηρείται σε βάρος του κλάδου, δίδοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στους συμπολίτες μας, με τον ίδιο τρόπο που μπορούν να επισκεφθούν τα κέντρα εστίασης να μπορούν να διαμένουν και στα ξενοδοχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.