Αρχική Δήμοι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΜΗΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΟΙΚΟΥ ΜΟΔΑΣ

Την Ελαφόνησο αναδεικνύει η παγκόσμια ταξιδιωτική κοινότητα ως επιλέξιμο προορισμό διακοπών με σειρά δημοσιευμάτων που προβάλουν το γραφικό νησί που κατάφερε να μείνει μακριά από την πανδημία και ήδη από πέρυσι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων επισκεπτών.

Τα δημοσιεύματα έρχονται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης προσπάθειας του Δήμου για την προσέγγιση αγορών μετά και τους αλλεπάλληλους κύκλους διαδικτυακών συναντήσεων με τουριστικούς επαγγελματίες που άρχισαν από τον περασμένο Νοέμβριο και συνεχίζονται μέχρι σήμερα με αμείωτο ρυθμό.

Συγκεκριμένα , την Ελαφόνησο παρουσιάζουν η ισραηλινή ταξιδιωτική ιστοσελίδα greeceandtheislands (https://www.greece-islands.co.il/pages/elafonisos.html), το Travely.com  γερμανική ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε οδικά ταξίδια όπου  η Ελαφόνησος  παρουσιάζεται ως << ένα νησί το οποίο βρίσκεται κοντά στη ξηρά και έχει τις πιο όμορφες παραλίες>> (https://the-travely.com/elafonisos/), τo passionegrecia.com , ιταλική ταξιδιωτική ιστοσελίδα και ειδικεύεται στο να δίνει πληροφορίες για την Ελλάδα και τα νησιά της (  https://www.passionegrecia.com/en/mainland-greece/peloponnese/elafonissos#), ενώ ο κατάλογος των δημοσιεύσεων συνεχίζεται με:

-To grecjaodkuchni.pl  πολωνικό ταξιδιωτικό blog το οποίο ειδικεύεται σε όμορφα μέρη της Ελλάδας και στη γαστρονομία της. Ο Σίμος της Ελαφονήσου παρουσιάζεται <<ως αληθινός παράδεισος με χρυσή ψιλή άμμο>>( https://grecjaodkuchni.pl/tag/elafonisos/)

-Το danishadventurer.dk  ταξιδιωτική ιστοσελίδα της blogger Bettina Arknaes από τη Δανία, η οποία παρουσιάζει της εμπειρίες της από τους προορισμούς που έχει επισκεφτεί δίνοντας  σημαντικές πληροφορίες για τα πιο ελκυστικά σημεία. (https://www.danishadventurer.dk/elafonisos-en-graesk-bounty-oe-kun-en-sviptur-fra-

peloponnes/#.YEa6AmhKiUk)

– Το SANDEE  μία ηλεκτρονική ιστοσελίδα στην οποία αναφέρονται οι καλύτερες παραλίες στον κόσμο. Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο  συγκαταλέγεται και η παραλία του  Σίμου ανάμεσα σε αυτές (https://sand.ee/beach/simos-lefki-elafonissos-greece)

– Το travelpassionate.com, ταξιδιωτική ιστοσελίδα της blogger Χρυσούλας Μανίκας , η οποία παρουσιάζει τους προορισμούς που έχει επισκεφθεί στην σελίδα της. Συνεργάζεται με ξένα μέσα όπως το The Culture Trip, BBC TRAVEL, CNN TRAVEL κ.α. Η παραλία του Σίμου σύμφωνα με το  παραπάνω άρθρο  συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 14 καλύτερες αμμώδεις παραλίες  στην Ελλάδα.(https://travelpassionate.com/best-sandy-beaches-in-greece/)

– Το  myfreerangefamily.com  ταξιδιωτικό blog  Πορτογάλων Bloggers. Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο η Ελαφόνησος βρίσκεται ανάμεσα στα 5 πιο όμορφα μέρη της Πελοποννήσου (https://www.myfreerangefamily.com/most-beautiful-places-in-peloponnese-greece/#Elafonisos_Island_-_Simos_Beach)

– Το highheelsandbackpack.com,  βρετανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα της travel blogger Melissa Douglas και παρουσιάζει την Ελαφόνησο  ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς να επισκεφτεί κανείς (https://www.highheelsandabackpack.com/peloponnese-greece/#Elafonisos )

– Το Traveleatpraylove.com, το travel website της Ρουμάνας blogger  Alexandra Ciobanu η οποία στο άρθρο της χαρακτηρίζει την Ελαφόνησο ως << ως αληθινό παράδεισο στη Γη>>

(https://traveleatpraylove.com/visit-elafonisos/ )

Σημειώνεται ότι από τις 9 Νοεμβρίου έως και σήμερα ο Δήμος Ελαφονήσου έχει πραγματοποιήσει 39 οργανωμένες διαδικτυακές συναντήσεις με παράγοντες του τουρισμού από Βέλγιο, Ελβετία, Αυστρία, Ισραήλ, Βρετανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Αργεντινή, Ισπανία, ΗΠΑ , Γαλλία και Ολλανδία ενώ την παρουσίαση του προορισμού παρακολούθησαν επαγγελματίες και δημοσιογράφοι από Ισραήλ, Ηνωμένες Πολιτείες Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Σουηδία, Γερμανία, Ολλανδία, Φινλανδία Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Ισπανία και Αυστρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.