Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η κυβέρνηση απάντησε: με «κουπόνια» θα στηρίξει τις τουριστικές επιχειρήσεις

Η κυβέρνηση απάντησε: με «κουπόνια» θα στηρίξει τις τουριστικές επιχειρήσεις

Celestyal Cruises

Η απάντηση της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη στην πιο σοβαρή οικονομική κρίση που μαστίζει τις επιχειρήσεις, συνθλίβει του εργαζόμενους και απειλεί να τινάξει τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας είναι «κουπόνια» !

Όταν η μια μετά την άλλη χώρες-μέλη της ΕΕ σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τις ευεργετικές διατάξεις του Πλαισίου Κρατικών Ενισχύσεων, υλοποιώντας προγράμματα στήριξης κυρίως μέσω μη επιστρεπτέων ενισχύσεων, ανοίγοντας μάλιστα τον δρόμο για το κούρεμα του ιδιωτικού χρέους, ο Έλληνας Πρωθυπουργός έχει τη δικιά του λύση: «κουπόνια»!

Προειδοποιήσαμε πολλές φορές και καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις, τόσο μέσα από τα προβλεπόμενα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου, όσο και από δημόσιες τοποθετήσεις, για τις δυνατότητες στήριξης της επιχειρηματικότητας και της εργασίας από τα διαθέσιμα εργαλεία της ΕΕ με ιδιαίτερη αναφορά στο αναθεωρημένο πλαίσιο κρατικών ενισχύσεων.

Αποδεικνύεται σήμερα ότι η κυβέρνηση επέλεξε συνειδητά να αγνοήσει, όχι την αντιπολίτευση, αλλά τις πληττόμενες επιχειρήσεις και ιδιαίτερα αυτές που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και τον επισιτισμό και έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά.

Μία μέρα μάλιστα μετά τις εξαγγελίες του Υπουργού Τουρισμού για το άνοιγμα του τουρισμού…

Η επιλογή της Κυβέρνησης να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και τον κόσμο του τουρισμού με κουπόνια, είναι στρατηγικής σημασίας.

Η δε επιλογή του Πρωθυπουργού να το παρουσιάσει ως σοβαρό μέτρο στήριξης, καταδεικνύει το μέγεθος της κυβερνητικής αποτυχίας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.