Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Destino Pacha Mykonos Hotel, το νέο 5άστερο του Pacha Group στη Μύκονο

Destino Pacha Mykonos Hotel, το νέο 5άστερο του Pacha Group στη Μύκονο

Το νέο 5άστερο θα είναι στο Oniro Mykonos – a Shanti Collection Resort στον Αγιο Στέφανο, το οποίο περιλαμβάνει 29 δωμάτια και σουίτες, πισίνες, χώρους εστίασης, γυμναστηρίου κ.λ.π.

Είναι το νέο 5άστερο εγχείρημα του Pacha Group στη Μύκονο, που έχει προαναγγείλει ήδη την άφιξή του στο νησί, στο πλαίσιο της επέκτασής του στην ελληνική αγορά.

Το Pacha Group, είναι μια εταιρία διεθνούς χαρτοφυλακίου που δημιουργήθηκε το μακρινό 1966 και δραστηριοποιείται στους τομείς αναψυχής, ψυχαγωγίας, φιλοξενίας, εστίασης και εκδηλώσεων, μόδας και αρώματος.

Ο όμιλος είναι γνωστός από το πρώτο superclub της Ίμπιζα το 1973, προτού επεκταθεί στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με το El Hotel Pacha.

Ζήστε μια εμπειρία πολυτέλειας με άριστη εξυπηρέτηση στο Destino Pacha Mykonos – Adults Only

Το Ξενοδοχείο βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο, σε απόσταση 300μ. από την Παραλία Αγίου Στεφάνου και προσφέρει εστιατόριο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, εποχική εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο. Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων παρέχει επίσης μπαρ, κήπο, μονάδες με θέα στον κήπο, 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσίες δωματίου και συναλλάγματος.

Όλες οι κλιματιζόμενες μονάδες στο ξενοδοχείο διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, βραστήρα και επιφάνεια εργασίας. Επίσης περιλαμβάνουν ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.

Απέχει 300μ. από την παραλία του Room Anastasia και 1,7χλμ. από την Παραλία Τούρλος. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.