Αρχική Δήμοι Σε λειτουργία η εφαρμογή στο κινητό City On από το Δήμο Οροπεδίου...

Σε λειτουργία η εφαρμογή στο κινητό City On από το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Σε λειτουργία η εφαρμογή στο κινητό City On από το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου
Celestyal Cruises

Το City On Lasithi είναι μια ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή η οποία προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ψηφιακές υπηρεσίες που ενδυναμώνουν τους πολίτες, υποστηρίζουν την τοπική κοινωνία και προωθούν την συμμετοχικότητα.

Μέσα από το City On Lasithi, ο δημότης έχει πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες όπως ψηφιακές υπηρεσίες, ενημέρωση για χρήσιμες πληροφορίες, προνόμια και παροχές, σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος καθώς και διαδραστικές ειδοποιήσεις. Όλα αυτά διαθέσιμα μέσα από το κινητό για Αndroid & iOS. (Σύνδεσμος download από το κινητό https://cityon.gr/links/lasithi) 

Οφέλη εφαρμογής City On Lasithi

  • Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης και ειδοποιήσεις για επείγοντα περιστατικά
  • Άμεση επικοινωνία με το δήμο και εξυπηρέτηση με ψηφιακές υπηρεσίες
  • Συμμετοχή για τη βελτίωση της πόλης
  • Καταγραφή προβλημάτων στους δρόμους και στις γειτονιές με άμεση ενημέρωση του δήμου για όλα τα θέματα που αφορούν τις πόλεις μας
  • Υποβολή προτάσεων και ιδεών
  • Συμμετοχή σε έρευνες και ερωτηματολόγια
  • Ενημέρωση και συμμετοχή σε εκδηλώσεις
  • Δυναμικοί χάρτες και οδηγοί πρόσβασης σε δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος όπως τοπικά καταστήματα, αθλητικοί χώροι, σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος κ.ά
  • Ενοποιημένη φόρμα 13033 με διαθέσιμες όλες τις επιλογές μετακίνησης.

Στο επόμενο διάστημα σχεδιάζονται δυναμικές παρεμβάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου και για την προώθηση του τόπου μας.

To City on Lasithi είναι μέρος της συνολικής στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου. Με λύσεις πρακτικές για τον πολίτη και τις επιχειρήσεις και με δυναμική για τους τομείς της τοπικής οικονομίας. Είναι ήδη σε εξέλιξη ο ανασχεδιασμός του πόρταλ τουριστικής προβολής και διοικητικής πληροφόρησης με ηλεκτρονικές υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες του πολίτη και με υποδομές όπως ο αυτόματος ψηφιακός βοηθός (chatbot) Στρατηγικός συνεργάτης σε θέματα ψηφιακής στρατηγικής και καινοτομίας του Δήμου είναι η Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy (www.crowdpolicy.com) η οποία έχει διακριθεί μέσα από διεθνείς και εθνικές συνεργασίες με Δήμους και Περιφέρειες, Κεντρική κυβέρνηση, τραπεζικό τομέα και σε μεγάλης κλίμακας δράσεις προώθησης επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.