Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Celestyal Cruises

 Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., ως διαχειρίστρια εταιρεία των Χιονοδρομικών Κέντρων Παρνασσού (ΧΚΠ) και Βόρα-Καϊμάκτσαλαν (ΧΚΒ) προειδοποιεί τους φίλους του βουνού για τους μεγάλους κινδύνους που ελλοχεύουν εν όψει των επικείμενων ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν τη χώρα («Μήδεια»).

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, οι ισχυρές χιονοπτώσεις αναμένεται να αποκλείσουν μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου, δημιουργώντας παγετό σε πάρα πολλά σημεία, ενώ θα προκαλέσουν φαινόμενα υψηλής επικινδυνότητας στο βουνό, όπως είναι οι πιθανές χιονοστιβάδες.

Συνιστούμε στους πολίτες να αποφύγουν την ανάβαση στο βουνό, καθώς σε περίπτωση ατυχήματος κινδυνεύουν να παραμείνουν για πολλές ώρες αβοήθητοι. Υπενθυμίζουμε ότι τα Χιονοδρομικά Κέντρα παραμένουν κλειστά, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας της Πολιτείας.

Ως εκ τούτου για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται και η χρήση snowmobiles και οποιωνδήποτε άλλων οχημάτων εντός των χώρων ευθύνης των Χιονοδρομικών Κέντρων. Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. και τα Χιονοδρομικά Κέντρα ΧΚΠ και ΧΚΒ δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος.

Για πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, καλέστε δωρεάν το 112 όλο το 24ωρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.