Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι ναυτιλιακές εταιρείες στηρίζουν με προσφορές την πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για...

Οι ναυτιλιακές εταιρείες στηρίζουν με προσφορές την πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τον εμβολιασμό των κατοίκων των μικρών νησιών

Άμεση και θετική ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία-πρόταση του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνου Κόνσολα για τον εμβολιασμό των κατοίκων των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου στον τόπο κατοικίας τους, από ειδική μονάδα υγειονομικού προσωπικού.

Σε επικοινωνία που είχαν με τον κ. Κόνσολα, ο κ. Διονύσης Θεοδωράτος Εμπορικός Διευθυντής της Blue Star Ferries και ο κ. Χρήστος Σπανός Πρόεδρος της Dodekanisos Seaways, προσφέρθηκαν να μεταφέρουν δωρεάν το υγειονομικό προσωπικό και την υποδομή που θα απαιτηθεί για τον εμβολιασμό των κατοίκων στα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου.

Ο κ. Κόνσολας ενημέρωσε ήδη το Υπουργείο Υγείας για την προσφορά αυτή. Ευχαριστώντας τους εκπροσώπους των δύο ναυτιλιακών εταιρειών, τόνισε ότι η πράξη τους αποτελεί έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας απέναντι στους κατοίκους των μικρών νησιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.