Αρχική Βραβεία Alpha Bank: Χρυσή διάκριση για την πρωτοποριακή online υπηρεσία Digital Business Onboarding

Alpha Bank: Χρυσή διάκριση για την πρωτοποριακή online υπηρεσία Digital Business Onboarding

Celestyal Cruises

Χρυσό βραβείο στα e-volution Awards 2021 απέσπασε η Alpha Bank για την καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία “Digital Business Onboarding”. Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν online τη συνεργασία τους με την Alpha Bank, εύκολα, γρήγορα και χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα.

Το Digital Business Onboarding συμπληρώνει μία σειρά πρωτοποριακών ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχει η Τράπεζα στους επιχειρηματίες Πελάτες της, όπως η online ανανέωση των νομιμοποιητικών τους εγγράφων και η online εγγραφή στο e-Banking Επιχειρήσεων. «Η υπηρεσία Digital Business Onboarding παρέχει στους εταιρικούς μας Πελάτες μία μοναδική ψηφιακή εμπειρία εξυπηρέτησης, αποκλειστικά online και χωρίς καμία αναμονή.

Η διάκριση της Alpha Bank στα e-volution Awards 2021 αναδεικνύει τη δέσμευση της Τράπεζας για σύγχρονες λύσεις που προσφέρουν ευκολία, αμεσότητα και ακόμη ποιοτικότερη εξυπηρέτηση», δήλωσε ο Διευθυντής Ψηφιακής Τραπεζικής της Alpha Bank, Άγης Παπαστεργίου.

Τα e-volution Awards αποτελούν ετήσιο θεσμό υπό τη διοργάνωση των Marketing Week, Boussias Communications και Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του ελληνικού e-commerce. Οι βραβεύσεις ανακοινώθηκαν πρόσφατα στην επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων e-volution awards.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.