Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 4000 δώρα πρόσφερε η ΟΛΠ Α.Ε για τα παιδιά των γειτονικών Δήμων

4000 δώρα πρόσφερε η ΟΛΠ Α.Ε για τα παιδιά των γειτονικών Δήμων

Ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. με τον κ. Παντελή Διολέτη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σαλαμίνας
Celestyal Cruises

Ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. με τον κ. Παντελή Διολέτη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σαλαμίνας

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από την ΟΛΠ Α.Ε.

Η ΟΛΠ Α.Ε. διέθεσε και φέτος 4000 δώρα για τα παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών των γειτονικών Δήμων (Πειραιά, Περάματος, Σαλαμίνας), ενώ σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές των παντοπωλείων διανεμήθηκαν τρόφιμα σε οικογένειες. Η παράδοση των διατακτικών πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Πρόεδρο Mr. YU Zenggang και την Ανώτατη Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. Εκ μέρους των Δήμων παρέστησαν οι κ.κ. Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Λαγουδάκης, Δήμαρχος Περάματος και Παντελής Διολέτης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σαλαμίνας.

Από αριστερά προς τα δεξιά ο Capt. WENG Lin, Αναπληρωτής Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε. της ΟΛΠ Α.Ε., η κα Ζηλάκου Χαραλαμπία, Αντιδήμαρχος Πειραιά, ο κ. Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε., ο κ. Ζhang Anming Εκτελών Χρέη Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε., ο κ. Παντελής Διολέτης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σαλαμίνας και ο κ. Άγγελος Καρακώστας, Αναπληρωτής Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε.

Επίσης η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. οργάνωσε μια σειρά από ενέργειες και δράσεις ενόψει των Χριστουγέννων:

  • Ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. με την κα Ζηλάκου Χαραλαμπία, Αντιδήμαρχο Πειραιά, τον κ. Γιάννη Μώραλη, Δήμαρχο Πειραιά και τον κ. Ζhang Anming, Εκτελών Χρέη Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε.

    Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η ΟΛΠ Α.Ε. ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης που παρέχονται στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.
  • Προσέφερε δώρα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα στην ευρύτερη περιοχή.
  • Όπως κάθε χρόνο, μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους εργαζόμενους και στα παιδιά των εργαζομένων της Εταιρείας, ενώ βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές και φοιτητές (συνολικά 34 βραβευθέντα παιδιά).
: ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. με τον κ. Γιάννη Λαγουδάκη, Δήμαρχο Περάματος

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. Yu Zenggang απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, τόνισε ότι: «για μία ακόμη χρονιά η ΟΛΠ Α.Ε. συμπαραστέκεται στις ασθενέστερες ομάδες των τοπικών κοινωνιών και συμβάλλει στο έργο των δημοτικών αρχών για την αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.